На Черкащині застрелили регіонала

На Черкащині застрелили регіонала
В Умані вбито керівника ПП «Уманьгаз», керівника міської організації Партії регіонів Володимира Мельника.

Про це повідомляє УНІАН, ‒ пише Українська правда.

За інформацією МВС, невідомий чоловік зі зброєю зайшов на територію підприємства й застрелив керівника підприємства та поранив головного бухгалтера, яка зараз знаходиться в лікарні.

Зловмисник забарикадувалася в приміщенні. На місці працює слідчо-оперативна група, представники Уманського МВ УМВС і спецпідрозділів.

Як відомо, 12 березня 2013 року три фізичні особи сконцентрували майже 65% акцій підприємства з газопостачання та газифікації ПАТ «Уманьгаз». Навколо продажу держпакету «Уманьгазу» вівся судовий розгляд, прес-служба підприємства попереджала про можливе «рейдерське захоплення».

За даними Фонду держмайна, за підсумками торгів 5 грудня на фондовій біржі «Іннекс» 15,3% акцій «Уманьгазу» придбало ТОВ «Грін Сервіс Компані» (Київ).

Крім того, Госпсуд Києва рішенням від 7 грудня заборонив ФДМ підписувати договір купівлі-продажу за підсумками аукціону і заарештував пакет акцій «Уманьгазу». Таке рішення прийнято як забезпечувальний захід за позовом ПрАТ «Газтек» олігарха Дмитра Фірташа до ФДМ і біржі «Іннекс».

У той же час, за словами голови ФДМ Олександра Рябченка, відомство передало покупцеві пакет «Уманьгазу» ще до винесення заборони госпсудом Києва.

В кінці 2012 року будівельна компанія «Стандарт С» сконцентрувала 21,18% акцій «Уманьгазу». У свою чергу Юлія Мельник, донька депутата Черкаської обласної ради від Партії регіонів Володимира Мельника, продала 13,48% акцій компанії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Війна?
Відповісти
ПОЧАЛОСЯ!
Відповісти
Собакам -собача смерть.
Відповісти
Останні новини
На Черкащині застрелили регіонала
17 січень, 2014, 12:45