Лідерів опозиції у Києві освистали

Лідерів опозиції у Києві освистали
Демонстрантам не сподобалися деякі заяви політиків - заклик до мирного протесту і уникання розмов про вибір єдиного лідера опору.

Під час виступу на народному віче у Києві лідерів опозиції освистали, пише ЛІГАБізнесІнформ.

Після того, як один з лідерів Автомайдану Дмитро Булатов заявив зі сцени, що питання єдиного кандидата в президенти вже неактуальне, і майданівці хочуть почути прізвище лідера опору, на Майдані почали скандувати: "Лідера! Лідера!".

Демонстранти позитивно сприйняли заяви лідера фракції УДАР Віталія Кличка про те , що необхідні перевибори президента, однак взялися свистати, коли той сказав, що в понеділок опозиційні фракції підуть до президента зі своїми вимогами.

Присутні на Майдані також позитивно сприйняли заяву лідера фракції Свобода Олега Тягнибока про необхідність формування народної влади на місцях, але освистали його, коли той сказав, що репресивні закони свідчать про страх влади і тому протестувальникам потрібно продовжувати те, що вони робили досі - проводити мирні акції і пікети.

Також учасники народного віче схвалили заяву лідера фракції Батьківщини Арсенія Яценюка про формування народної ради на противагу Верховній Раді, конституційної ради та уряду народної довіри, але освистали його, коли той сказав, що лідером опору є український народ.

Після заяви Яценюка про те , що 22 січня учасники протесту проведуть марш , прозвучали крики: "Ганьба!" .

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Радикали від Свободи, "Правий сектор" хочуть силового захоплення влади! Це сказав Тягнибок на Віче і зараз це втілюють на Грушевського у Києві!!!
Відповісти
Все вирішиться, але тільки у Києві!
Відповісти
Недолуга опозиція зробила все для того, щоб наступним президентом став Янукович.
Відповісти
якщо остенеться живим )))
Відповісти
Народ начинает понимать, что его, как и предсказывалось ранее, "отимели" - использовали в качестве предвыборной раскрутки для своей т.н. "оппозиции" )))

Тягнибок - как самый грамотный среди этой шоблы, решил закрепить имидж единственного и неповторимого стойкого борцуна с системой - устроил заваруху на Грушевского и будет проталкивать эту тему биомассе аккурат до следующих выборов)))
Відповісти
за цілий вечір ще такого брєда не чув ))
Відповісти
Останні новини
Лідерів опозиції у Києві освистали
19 січень, 2014, 17:40