У Києві мало не побили двох беркутівців. Але пошкодували. ФОТО

У Києві мало не побили двох беркутівців. Але пошкодували. ФОТО
У Києві під час сутичок з протестантами з натовпу вихопили двох бійців "Беркуту", й мало не побили.

Про це повідомив журналіст Громадського ТВ Дмитро Гнап, пише Українська правда.

"Двох беркутівців протестувальники щойно захопили біля ст.Лобановського. Хотіли спочатку побити, але потім відвели їх до швидкої, яка їх і відвезла", написав журналіст о 19:28.

Фотожурналіст Влад Содель опублікував у Фейсбуці фото, як натовп з палицями наздоганяє двох беркутівців, які впали на землю.

"Дві пташки полетіли низенько над землею... Може пригадають 30 листопада і 1 грудня. Україна. Київ. 19.01.2014", - прокоментував фотографію автор.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не масові безпорядки - це спротив режиму, тут і зараз. #революція
Відповісти
Війна остаточно почалась. Вже ніякі закони не діють. Годину тому я знімала на мобільний телефон роздачу гранат табуну Беркуту, голів зо 20. Гранати ці, нагадаю, зараз масово кидаються в українських громадян і викликають важкі осколкові поранення, хоча для Пшонки і Лутковської вони "світлошумові". Я підійшла по Грушевського з боку Ради. Вони чудово знали знали, хто я. Я не нападала ні на кого, стояла на відкритому місці з телефоном. На мене накинулась зграя з мінімум п'ятьох здоровенних беркутівців в масках і обладунку, збили з ніг, я впала на бруківку і сильно вдарилась головою, шолом врятував. Трьох моїх захисників - чоговіків побили жорстокіше, по голові і по корпусу, від тяжких травм врятували шоломи і шапки. Телефон вибили з рук, розбили і відібрали. На мої крики "Чого ви мене б'єте, я ж вам нічого не роблю" вони з гиденькими смішками казали: "А ми тебе не б'ємо, ми тебе відтісняємо". Висновки: - Війна вже повномасштабна. Не треба робити вигляд про суди, прокуратуру, вибори тощо. - Врадіївку менти зрозуміли, посадили своїх. Врадіївка - це мінімально м'який формат, який Януковичу і його організованій злочинній групі зрозумілий. - Перевертні з МВС отримали повний одобрямс на використання будь-яких методів захисту диктатури. - Без Лідера спротиву протест має високі шанси втонути в крові, а держава - в диктатурі.
Відповісти
Танці припинено! Влада вже й не приховує, що готова винищити всіх українців хто проти режиму. Україна повстала!
Відповісти
ж вас повсталих? А решта - це по-вашому, хто?
Відповісти
решта ригівськи злидні і тітушки і задроти за компами ))
Відповісти
думаю, они этого жеста не оценят
Відповісти
В Київраді щойно вимкнули воду. Комендант оголосив, що сьогодні вночі буде спроба влади зачистити Майдан і адмінбудівлі. Опозиція ні до яких штурмів не закликала. Всі, хто пішли закидувати беркут димовими шашками, просто підіграли владі, піднімаючи бойовий дух силових структур і даючи їм привід для жорстокого розгону. Через безглузду і безрезультатну (не просунулись ні на метр) акцію на Грушевського, влада піде в контрнаступ. Буде введено надзвичайний стан. Судячи з того, що освітлення на вулиці і вода в Київраді вимкнені - це станеться незабаром. Зараз народні депутати інструктують людей в Київраді. Всі, хто ще вдома - на Майдан!!! Готуємося до оборони! Слава Україні!
Відповісти
рівень нашого харанта ))
Відповісти
"У Києві мало не побили двох беркутівців. Але пошкодували. ФОТО" Щоб вас так шкодували http://www.segodnia.ru/content/134151
Відповісти
В связи с http://gazeta.ua/ru/articles/politics/_berkut-zhestoko-razognal-evromajdan-v-kieve-more-krovi-i-33-zaderzhannyh/528996.
Вполне оправданно. Могли и порвать на сувениры
Відповісти
Останні новини
У Києві мало не побили двох беркутівців. Але пошкодували. ФОТО
19 січень, 2014, 19:57