Силовиків з Луцька блокують біля міста Сарни

Силовиків з Луцька блокують біля міста Сарни
Громадським активістам вдалося заблокувати бійців внутрішніх військ з Волині, які їдуть на Київ.

Про це в Facebook пише учасниця луцького Євромайдану Майя Москвич.

"Алярм! Наші стримують ВВ Луцька - 3 автобуси + 3 машини біля в'їзду в Сарни! кажуть потрібна допомога! Тому хто має авто - всі туди! Максиманьний перепост! І не гайте часу - важлива кожна хвилина!" - повідомила вона.

Нагадаємо, вночі 20 січні волинські бійці внутрішніх військ спробували прорватися в Київ через Рівне, але їх зупинили громадські активісти.

Силовики повернулися в Луцьк і попрямували на Київ через Сарни.

Депутат Сарненської міської ради Валерій Куліков опублікував у Facebook фото блокування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перешкоджання руху транспорту на міжнародній трасі!!! Мають повне право їх арештувати! Якщо тут їм не дадуть ради, то чого до Києва їхати!!!
Відповісти
Те, що зробила колись жменька героїчних людей у Василькові, заблокувавши ВВ в казармах, сьогодні роблять в Івано-Франківську, Львові, Рівному, Одесі, Кременчуку, ще, певно, десь... Відповідальність народу за майбутне країни дуже висока - люди знають, що силовики мають бути в казармах, а президент у відставці.... І тоді ніхто ніяк атакувати не буде. Якщо цього не станеться, то феномен штурму на грушевського може відбутися і в Донецьку, і в Харкові, і в Дніпропетровьку та Запоріжжі... Влада нас не чує, але картинка на 5 їх добряче лякає...
Відповісти
Що ти тут розкричався мають право не мають права. нафіга тут ці понти!?
Відповісти
Наші стримують ВВ Луцька - 3 автобуси + 3 машини біля в'їзду в Сарни! кажуть потрібна допомога
Відповісти
Жодних переговорів з Клюєвим! Клюєв організував побиття дітей і знищення Майдану 30 листопада. Клюєв під час Майдану кував "перемогу" ПР на довиборах у 5 округах. Клюєв є куратором злочинної багатомільярдної програми "Агітатор" - з метою скупки 5 млн голосів на наступних президентських виборах. Клюєв має бути першим, проти кого Європа застосує санкції, бо вкрадені за корупційними схемами бюджетні кошти він дотепер тримає в австрійських банках, має там підприємства і нерухомість. Порядна людина Клюєву не подасть руки! Майдан не повинен мати жодних стосунків з Клюєвим. Майдан має дуже відповідально обирати тих, хто представлятиме інтереси Майдану на переговорах з владою - бо дехто з реєстрових опозиціонерів давно і досить "плідно" з Клюєвим співпрацює... Цей пост - реакція на повідомлення Бригинця про телефонну розмову Яценюка з Клюєвим учора. Які можуть бути розмови з людиною, що вже давно мала би бути заарештована?! Ми хочемо, щоб Майдану вкотре оголосили: Мы потерпели очередную победу?
Відповісти
Міліціонери! Керівники-держслужбовці! Не підвищуйте рівень майбутнього безробіття! Звільніться сьогодні, щоб мати шанс на працевлаштування завтра. Народу відступати вже нікуди. Ми переможемо!
Відповісти
ага дождемося з моря погоди. хрен вони звільняться. тримаються за ту свою роботу як вош кожуха, бо насправді нічого іншого вони робити не уміють, помруть без роботи думають вони собі...
Відповісти
по великому рахунку,вояки і самі не горять бажанням туди їхати,бо якби геть рвались,то розметали всіх перед Рівним,а так,командири поступають розумно,всякими способами відтягують приїзд до Києва,бо хочуть повернути матерям живих і здорових синів,а не шмат мяса...жаль тільки тих,хто в тентовках в кузові їде,отам реально холодно,ввійдіть в ситуацію,зрозумійте їх,вони таки на нашій стороні.Відкрито проти команди піти не можуть,але і дурнуваті накази виконувати не спішать...
Відповісти
як можна видигнати свиню вид корита це те саме вони вже привикли до такои життевои позиции
Відповісти
Захисникам влади і президента: невже вам усім приємно жити в такій країні? Невже ви всі всі симпатизуєте злодіям і бандитам? Невже вам не противно від їхньої ненажерливості і байдужості до народу? Невже вам хочеться вічно їздити по розбитих дорогах і жити на 1000 гр.( або красти)? Роззуйте очі! Схаменіться!
Відповісти