Луцькі автобуси з солдатами намагаються втекти від активістів. ОНОВЛЕНО

Луцькі автобуси з солдатами намагаються втекти від активістів. ОНОВЛЕНО
Після кількагодинного блокування трьох автобусів з внутрішніми військами, які вночі вирушили з Луцька на Київ, військові розвернули транспорт і намагаються відірватися від активістів.

Про це повідомив репортер ВолиньPost.

Нагадаємо, під ранок понеділка, 20 січня, активісти ВО "Свобода" та луцького Євромайдану заблокували три автобуси з солдатами внутрішніх військ в районі міста Сарни Рівненської області.

Близько 11:00 стало відомо, що автобуси розвернулися і їдуть у зворотньому напрямку в сторону Маневич по так званій "бетонці".

Оскільки автобуси, судячи зі швидкості, намагаються відірватися від активістів, які переслідують їх на автомобілях, активісти підозрюють, що вони мають намір повернути на київську трасу в районі Журавич.

На зустріч автобусам з Луцька виїхала ще одна група активістів.

Об 11:27 стало відомо, що автобуси з військами повернули з "бетонки" в районі села Полиці. Нова версія переслідувачів: солдати змерзли і їм шукають місце для обігріву.

12:30
Версія про змерзлих солдат не підтвердилася: за інфомарцією репортре ВолиньPost, автобуси з внутрішніми військами петляють, намагаючись відірватися від переслідувачів і виїхати на Київ через Рівне.

12:49
"У групі "Євромайдан Луцьк" у Фейсбуці з’явилося повідомлення:

Волинський Автомайдан просить допомоги у рівненських колег!!!
Чотири автобуси із внутрішніми військами Волині "кружляють" між Сарнами і Рівне. Орієнтир - річка Стохід.
Силовики з 4:00 ранку намагаються "проскочити" у Київ.
Допоможіть їх заблокувати!
телефонувати за номером: 050 1511414 - Андрій"

13:22

Видання ЧаРівне повідомляє про сутичку силовиків і мешканців села Степань. Станом на 12:54 автобуси стояли там.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганьба і позор содатам які ідуть проти власного народу!
Відповісти
Они так хотят ехать на Киев, просто жаждут. В душе, они благодарны активистам, что преградили дорогу, ведь лучше дома отсидеться в тепле, чем стоять на морозе мерзнуть.
Відповісти

Mariia Domanska
3 хвилин тому ·
ВВ-шники розвернулися під Сарнами і намагаються знайти шлях обходу. Автомайданівці зараз доганяють їх та блокуватимуть.
Відповісти
Солдатики, милі, схаменіться!!!
Відповісти
Що за "воїни" такі, що не можуть операцію провернути, тихо, з розумом?!:) Була б це армія СРСР - летіли б ті активісти - далі ніж бачать!!!
Відповісти
летіли б військовим транспортним літаком.
Відповісти
1.мусора - не ВДВ 2.у Вільнюсі уже летіли активісти і чим це зкінилося? 3.Армія не повинна воювати з народом, а його захищати
Відповісти
Особливо коли "народ" коктейль Молотова швиряє!:)
Відповісти
Особливо коли "беркут" коктейль Молотова швиряє!
Відповісти
что пишеш так не просят
Відповісти
Солдатам Слава и почет! А политикам ГАНЬБА!
Відповісти
Буквально несколько слов тем, кто по-прежнему защищает сотрудников спецподразделения "Беркут". Мол, парни присягу давали, вынуждены выполнять приказы etc. Так вот, все это чушь, все это от глупости и необразованности оных. Объясняю почему.

Во-первых, присягу они давали не хаму лично и не министру, а украинскому народу. Это разные вещи - гарантирую.

Во-вторых, согласно ст. 33 Конституции Украины, "кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування". Из этого следует, что спецподразделение "Беркут" в нарушение указанной нормы Конституции заблокировало ул. Грушевского, незаконно лишив граждан Украины их права на свободу перемещения,на и никакой из свежепринятых законов не может отменить конституционную норму прямого действия.

В-третьих, согласно ст.60 Конституции Украины, "ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази". Лицо, отказавшееся выполнить заведомо преступный приказ не подлежит уголовному преследованию на основании ст.41 УК Украины.
Відповісти
Шановні батьки своїх синів, що служать у Внутрішньому Війську на строковій службі. Негайно мобілізуйтеся і заберіть їх додому. Спільнота захистить їх від трибуналу. Злочинна влада підставила і виставила їх на бійню як кусок м'яса. Ми проти маніпулювання молоддю, за якою ховаються сцикуни, бандити і злодії. Вони крадуть в людей державу а у Вас своїх СИНІВ!
Відповісти
ви американські зомбі не на Украіну працюете а на купку жидів і алкашів .заблокувавши дорогу ви змушуете мерзнути дітей по 19 років які на відміну майдаунів пішли виконувати свій обовьязок перед краіною а не всцикалися у ліжко як однояйцеві і клешеногі з майдану.наші діти мерзнуть бо вашому гусю потрібно посісти місце климчука щоб грабувати вас по европейскі.моі діти проходили службу у цій частині і якби вони там зараз мерзли заради американскіх інтересів то взяв би 5 афганців чи просто людей і ваше евро
бидло за десять хвилин з землею перемишали .нема на вас Лукашенка а вашу плечевую свободную надо периодически на трипдачу направлять
Відповісти
Останні новини
Луцькі автобуси з солдатами намагаються втекти від активістів. ОНОВЛЕНО
20 січень, 2014, 11:29