Розповіли, хто буде в «антикризовій» комісії Клюєва

Розповіли, хто буде в «антикризовій» комісії Клюєва
В комісії з врегулювання кризи, яку створив президент Віктор Янукович, буде троє членів.

Комісія вже розпочала роботу, - пише ТСН з посиланням на нардепа Ганну Герман.

Її очолить буде секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв.

"Почала роботу група, яка була створена для врегулювання ситуації в країні, під керівництвом Андрія Клюєва. До складу групи увійшли міністр юстиції Олена Лукаш та Андрій Портнов (радник президента України - Ред.)", - заявила депутат.

Також Герман розповіла, що перша зустріч опозиції і представників комісії має відбутися 20 січня вдень, а Віктор Янукович участі у зустрічі брати не буде.

"Група вже запропонувала опозиції зустрітися у другій половині дня і щоб опозиція визначила тих, хто буде представляти її. І група готова до переговорів щодо врегулювання ситуації в країні", - резюмувала регіоналка.

Нагадаємо, вчора пізно ввечері лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко поїхав у Межигір'я до резиденції президента України Віктора Януковича.

Ударівець розповів главі держави про протистояння силовиків і протестуючих на Грушевського і закликав швидше вирішити ситуацію, яка склалася в країні.

Янукович у відповідь пообіцяв сформувати комісію щодо врегулювання ситуації і доручив зробити це Клюєву.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто піде на переговори з диктатором Януковичем без виконання вимог ‪#‎Євромайдан‬ та скасування тоталітарних законів від 16 січня 2014 року, той провокатор!
Відповісти
Жодних переговорів з Клюєвим! Клюєв організував побиття дітей і знищення Майдану 30 листопада. Клюєв під час Майдану кував "перемогу" ПР на довиборах у 5 округах. Клюєв є куратором злочинної багатомільярдної програми "Агітатор" - з метою скупки 5 млн голосів на наступних президентських виборах. Клюєв має бути першим, проти кого Європа застосує санкції, бо вкрадені за корупційними схемами бюджетні кошти він дотепер тримає в австрійських банках, має там підприємства і нерухомість. Порядна людина Клюєву не подасть руки! Майдан не повинен мати жодних стосунків з Клюєвим. Майдан має дуже відповідально обирати тих, хто представлятиме інтереси Майдану на переговорах з владою - бо дехто з реєстрових опозиціонерів давно і досить "плідно" з Клюєвим співпрацює... Цей пост - реакція на повідомлення Бригинця про телефонну розмову Яценюка з Клюєвим учора. Які можуть бути розмови з людиною, що вже давно мала би бути заарештована?! Ми хочемо, щоб Майдану вкотре оголосили: Мы потерпели очередную победу?
Відповісти
Будь-які переговори з владою повинні транслюватись загальноукраїнськими телеканалами. Народ повинен бачити своїх героїв та антигероїв!!!! І робити висновки хто є хто виходячи із побаченого!
Відповісти
Останні новини
Розповіли, хто буде в «антикризовій» комісії Клюєва
20 січень, 2014, 12:05