Сутички на Грушевського: фотовраження поляка

Сутички на Грушевського: фотовраження поляка
Польський фотограф Павел Боболовіч опублікував світлини, які зробив під час сутичок на вулиці Грушевського в Києві.

Нагадаємо, тут 19 січня по обіді почалися бійки між силовиками та демонстрантами, які не припинилися кільканадцять годин. Нині противники "окопалися" і чекають.

"Звернення лідерів опозиції на Народному Віче не переконали протестувальників. Кілька годин триває боротьба на міліцейській блокаді на вулиці Грушевського, що веде до Кабінету Міністрів та Верховної Ради. Кілька тисяч демонстрантів штурмують блокаду внутрішніх військ та беркуту. Палають міліцейські автобуси. Міліція використовує газові та світло-звукові гранати. Повертаюсь зараз на місце масових заворушень" - написав він 20 січня о 3:30.

Фотографії з сторінки Боболовіча на Facebook.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Героям Слава!
Відповісти
Опозиція!!! Не прогавте подарунок долі!!!! Негайно розіслати у західні ЗМІ фотографії і репортаж про побиття беркутом сплячих будівельників,садистське катування,обливання водою на морозі і стрільбу в спину. Негайно!!! Це ваш шанс,який есесівці з беркуту вам подарували. Давати в парі із посиланням на аналогічні злочини нацистів під час голокосту. Потрудіться хоч так,якщо інакше не получається у вас. Скликайте пресконференцію для послів і іноземних ЗМІ. Це той бал,якого не вистачає для введення санкцій проти режиму. І не кажіть що я не попереджав.
Відповісти
дісталось мусоровозам
Відповісти
Останні новини
Сутички на Грушевського: фотовраження поляка
20 січень, 2014, 12:30