Сапожніков створив спецкомісію з «вибивання» боргів із зарплати

Сапожніков створив спецкомісію з «вибивання» боргів із зарплати
Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков своїм розпорядженням створив комісію з детінізації та легалізації заробітної плати – цей орган закликаний «вибивати» з нечесних роботодавців зарплати для найманих працівників.

Про це інформує прес-служба Нововолинської міськради.

Для встановлення причин виникнення заборгованості з виплати заробітної плати на Комісію запрошені керівники підприємств-боржників із зарплати ПП «Волинський Новобуд», ПАТ «Оснастка – Інструмент», ДП «Нововолинський РМЗ», ДП «Волиньвугілля», філії ТзОВ «Луганськшахтострой».

«Прийнято рішення вжити термінових заходів щодо вирішення питання погашення заборгованості з виплати заробітної плати в повному обсязі та недопущення її в подальшому», - зазначила комісія.

На засіданні також заслухали керівників ТзОВ «Реконбуд», ТзОВ «Елтех», ТзОВ «Тетяна» та окремих підприємців щодо дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці робітникам.

Після переконливої бесіди керівники зобов’язались підняти рівень заробітної плати з березня 2012 року. Члени Комісії також розглянули 24 письмові пояснення підприємців щодо рівня заробітної плати найманих працівників, де її рівень є нижчим від мінімального.

«Прийняли рішення про проведення перевірок з метою посилення контролю за роботодавцями, які виплачують заробітну плату меншу мінімальної», - розповіли у прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сапожніков створив спецкомісію з «вибивання» боргів із зарплати
12 березень, 2012, 17:53