У мерії Луцька обіцяють чистити вулиці цілодобово

У мерії Луцька обіцяють чистити вулиці цілодобово
Луцькі комунальники активно зайнялися розчисткою не лише доріг, але й пішохідних тротуарів та прибудинкових територій: наразі зайнялися околицями міста.

Про це у коментарі ВолиньPost’у розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Іван Кубіцький у понеділок, 20 січня.

За словами Кубіцького, зранку 20 січня уже відбулася координаційна нарада луцького міського голови Миколи Романюка за участі начальника міського ДАІ, керівництва департаменту ЖКГ, керівників ЖКП, службами, які задіяні в розчистці доріг та дворових територій.

«На сьогоднішній день залучені 4 грейдери, 6 спецавтомобілів КП «Луцькспецкомунтранс», 12 одиниць техніки ЖКП, які й вчора працювали по розчистці доріг, тротуарів і дворових територій», – додав головний комунальник міста.

Кількість грейдерів у порівнянні зі вчорашнім днем, 19 січня, збільшили удвічі. «Так як вчора був перший серйозний снігопад, основна увага надавалася тим вулицям, де рухаються маршрутки, які мають більше транспортне навантаження», – додав Кубіцький.

Посадовець розповів, що протягом вчорашньої ночі техніка також працювала.

«Сьогодні грейдери вже пішли в мікрорайон Вишкова, Малоомелянівского масиву. Спецтранспорт ще буде працювати в районі вулиці Садовського. Зараз техніка працює на розчистці вулиць Карбишева і Єршова, бо вони в незадовільному стані. Чистять вулиці Набережну, Карпенка-Карого, проспект Соборності», – зазначив Кубіцький.

Комунальник запевнив, комунальники працюють і над розчисткою пішохідних тротуарів.

«Працівники ЖКП – на механізованій розчистці, двірники жеків №2 і №3, які займаються прибиранням, ПП «Руфусів» і «Луцькспецкомунтранс» залучені на розчистку тротуарів, пішохідних переходів», – повідомив він.

«Техніка «Спецкомунтрансу», 6 спецавтомобілів по розчистці і плюс грейдери розчищатимуть вулиці цілодобово», – переконує комунальник.

Допомоги у рятувальників поки не просили. «Ми залучили тільки грейдери тих організацій, з якими в нас заздалегідь підписані договори», – додав Кубіцький.

Окрім того, головний комунальник міста попрохав автомобілістів не паркуватися на основних магістралях Луцька.

«Щоб ми мали можливість працювати повноцінно», – пояснив Кубіцький.

Конролювати дотримання правил буде ДАІ.

«Ми просимо ДАІ, щоб максимально виконувалися заборонні знаки щодо зупинки транспорту на головних транспортних вулицях», – зауважив Іван Кубіцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сніг, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шось не бачив я техніки!?
Дороги на Вишків не розчищена
Грушевського теж. Де вони?
Відповісти
Останні новини
У мерії Луцька обіцяють чистити вулиці цілодобово
20 січень, 2014, 13:24