«Скандальні закони» готують до публікації, - депутат

«Скандальні закони» готують до публікації, - депутат
Поспіхом увалені закони Верховною Радою 16 січня готують до публікації.

Про це повідомив депутат від Батьківщини Андрій Павловський, - пише Українська правда.

«Незважаючи на те, що Янукович обіцяв не друкувати ці закони, і сказав, що це буде передумовою початку переговорів, журналісти з Голосу України кажуть, що … ці закони поставлені на друк», - заявив він.

Як відомо, у четвер парламентська більшість ухвалила з порушенням процедур кілька законів, які утискають низку прав громадян і посилюють для влади можливість карати учасників акцій протесту й інших незгодних із діями влади.

Серед запроваджених змін – повернення кримінального переслідування за «наклеп» і внесення до Кримінального кодексу статті про «екстремістську діяльність», яка визначається дуже широко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не понимаю, почему у нас в Донбассе так много людей возмущаются тем, что в Киеве люди восстали против власти. Они всего лишь навсего выполняют заветы Виктора Федоровича, который сам учил украинский народ, как действовать в тех случаях, когда Верховная Рада попирает Конституцию.
http://www.youtube.com/watch?v=fZJCWDx2i3w
Відповісти
Правозахисник, Герой України степан Хмара : "Звертаюсь до Народних депутатів України – генералів МВС Г.Москаля, В. Яреми, СБУ А.Кожемякіна, Прикордонної служби В.Чумака разом з іншими колегами генералами вийти на телебачення та радіо і закликати тих, хто на дійсній службі у внутрішніх військах, СБУ, аеромобільних військах, в спецназі, згідно вірності присяги негайно переходити на бік повсталого народу та роззброїти ті частини, які вперто стоять на захисті бандитського, антизаконного, антикоституційного, режиму Януковича, що руйнує Україну .
Відповісти
Останні новини
«Скандальні закони» готують до публікації, - депутат
20 січень, 2014, 14:08