У Києві тітушки без перешкод долають блокпост міліції. ФОТО

 У Києві тітушки без перешкод долають блокпост міліції. ФОТО
У Києві тітушки без будь-яких перешкод пройшли до Маріїнського парку через огорожі міліції.

Вони зайшли з боку Арсенальної та безперешкодно змогли пройти крізь огорожу, яку охороняють внутрішні війська, - пише Українська правда.

На питання кореспондента Еспрессо.ТВ про те,на якій підставі ці молодики змогли пройти всередину, невідомий працівник міліції спочатку відмовився відповідати, потім відмовився представлятися, а далі дістав телефон і почав у відповідь записувати знімальну групу.

На повторне питання він відповів, що це «громадяни, які проводять акцію і прийшли на мирне зібрання».

Між тим, журналістку на територію не допустили.

Раніше вранці активістів євромайдану захопив Беркут на прохання «тітушок», які перебували в Маріїнському парку.


Цей невідомий співробітник МВС пропускав молодиків у Маріїнський парк
Цей невідомий співробітник МВС пропускав молодиків у Маріїнський парк



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пишет журналист Станислав Речинский. Резко пишет. «Регионалы, совершенно не понимающие в какой они стране живут, решили, что драконовскими законами они запугают всех, загонят по норам и спокойно сфальсифицируют выборы? Получите и распишитесь. На улицы вышел Его Величество «коктейль Молотова». И теперь, никто из вас, богатых и красивых, не гарантирован, что бутылочка с горячей смесью не полетит в вашу машину, в ваш ресторан, в ваше «поместье». Или вы всерьез думаете, что переловите всех тех ребят, которые сегодня жгли машины на Грушевского? Или тех, кто еще не жег, но посмотрев запись, теперь очень хочет? Вы открыли такой ящик Пандоры, что мало не покажется. Так что бейте Клюева, Колесниченко и Олийника, пока не убежали. Именно они, вкупе с тупорылым гарантом и слишком «нежным» Левочкиным заварили всю эту кашу. Жизнь уже никогда не будет такой как раньше. Уже никогда»
Відповісти
Tetiana Uliana
Що мене бентежить більше, ніж беркут і тітушки на Грушевського? Що другою стороною на політичних перемовинах призначили КЛЮЄВА і ЛУКАШ. Людей, яких журналісти і політологи небезпівставно пов'язують з СБУ і навіть - ФСБ, з Кремлем, і більше того... Вже кожен знає, що кривавий розгін 30 листопада пов'язаний з Клюєвим, нещодавно стало відомим і ставлення Лукаш до скасування ганебних законів від 16 січня - Вона не вважає за потрібне їх змінювати хоч на йоту. http://tsn.ua/politika/ministr-yusticiyi-perekonana-scho-minyati-skandalni-zakoni-nemaye-potrebi-330243.html Чи можна з цими людьми договоритись? Риторичне питання. Чи може українець домовитись з українофобами, які отримали завдання знищити державність? Питання друге. Для чого організовувати діалог з людьми, які мають принципово відмінні погляди і не схильні до поступок? Задля чого? Щоб дати час владі на мобілізацію?
Відповісти
Останні новини
У Києві тітушки без перешкод долають блокпост міліції. ФОТО
20 січень, 2014, 16:21