Де на дорогах Волині можна перечекати негоду

Де на дорогах Волині можна перечекати негоду
В службі автомобільних доріг у Волинській області опублікували перелік місць на шляхах регіону, де водії зможуть перечекати негоду.

Таке рішення в службі ухвалили в зв’язку із різким зниженням температури повітря і випаданням сталого снігового покриву, - повідомили у прес-службі відомства.

"Таких місць на Волині – 33, і загалом ці стоянки можуть вмістити більше двох тисяч вантажних, та майже тисячу – легкових автомобілів. Ясна річ, що вони призначені для відстою транспорту у випадку якихось екстремальних умов. Бо ми цілодобово намагаємося підтримувати дороги у такому стані, щоб вони були постійно у належному стані, і водії не особливо відчували прихід зими", – повідомив начальник Служби Анатолій Посполітак.

Поблизу більшості цих стоянок, як правило, є ті чи інші сервісні зручності: пункти харчування, торгівлі, заправки чи готелі.

"Отож, водіям при потребі в складних умовах у таких пунктах можна буде знаходитись необхідну кількість часу, поки дорожники знову зроблять траси проїзними", - повідомили у прес-службі відомства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Предлагая ставить там на длительное "перечекання" все машины силовиков, едущие на Киев.
Відповісти
Останні новини
Де на дорогах Волині можна перечекати негоду
20 січень, 2014, 17:01