Єремеєв каже, що його бізнес не веде війн, і з Фірташем зокрема

Єремеєв каже, що його бізнес не веде війн, і з Фірташем зокрема
За словами Ігоря Єремеєва, бізнесмена та співвласника групи компаній «Континіум», жодних конфліктів із Дмитром Фірташем він та його партнери не мають. А інформація, яка час від часу з’являється в інтернеті щодо тиску мільярдера Фірташа на бізнес «Континіума», не відповідає дійсності і є банальною провокацією.

Про це Єремеєв заявив 12 березня на прес-конференції в Луцьку.

«Загалом ми на сьогоднішній день не маємо ніяких конфліктів з Фірташем. Ми не ведемо ні прихованих, ні відкритих війн, – заявив Єремеєв. – У нас не виникало глобальних конфліктних питань і стосовно банку «Надра». Так, були непорозуміння на рівні менеджменту середньої ланки, але все це поточні, робочі питання».

Ігор Єремеєв підкреслив, що «Континіум» жодного разу принципово не коментував неправдиві матеріали в пресі, бо керується правилом – коли караван рухається, а збоку «лають», то не варто звертати на це уваги».

«Ми не коментуємо подібні провокації і не даємо себе втягнути у конфлікт», – пояснив він.

Тим не менш бізнесмен розповів: бізнесів без труднощів не існує в нинішніх реаліях.

«Якщо я вам скажу, що у бізнесі немає труднощів, то ви мені просто не повірите. Зрозуміло, що вони є. Такий ринок сьогодні», – зауважив Єремеєв.

«Я вам більше можу сказати – вже другий місяць WOG несе збитки по ціні на нафтопродукти. Чому? Тому що світова ціна на нафтопродукти піднялася вище, ніж ми піднімаємо ціни на бензин. Але це було і в минулому, і в позаминулому роках. Це коливання ринку. І такі проблеми має не тільки WOG, а й інші оператори, які чесно продають якісний бензин. Якщо продавати «бодягу», замість якісного пального, то буде і ціна низька, і прибуток відповідний. Але це не про нас», – прокоментував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як людина, яка щойно повернулася із невеличкого вояжу дорогами України, не можу не сказати величезний респект власникам ВОГу. Чи не єдина мережа цивілізованих заправок, де чисто, затишно, кава еспресо, є вода, туалет схожий на туалет, а не на парашу... такому бізнесу і таким бізнесменам хочеться побажати процвітання! І щиро подякувати)))
Відповісти
У мене таке враження, що Єрємєєв ніби на розтяжці - з одного боку щоб перемогти на виборах треба по-максимуму дистанціюватись від існуючої влади (звільнення з посади радника губернатора, поміркована критика в пресі урядових ініціатив, зокрема земельних), з іншого - потрібно мінімізувати конфлікти з сучасними опричниками (доказом чому це спростування статті Калахана). Якщо при таких обмеженнях Єрємєєв зуміє якимось чудом прослизнути у ВР, то для мене він стане справді здібним учнем свого екс-протеже з НП (ну і ВП можна буде маленький плюсик поставити:).
Відповісти
1. Хто такі "сучасні опричники"?
2. Де саме тут спростування моєї статті?
Відповісти
тільки WOG чесно продають якісний бензин - а водії мають іншу думку. і не позитивну.
Відповісти
1. Фірташ & Сo
2. Спростування: Єрємєєв вважає, що ніякого тиску на його бізнес не існує
Відповісти
Це не спростування. Спростування є тоді, коли існує твердження. Щодо можливої причетності Фірташа до ситуації з VAB Банком - це лише припущення.

Але "вибивання" боргів шляхом арешту рахунків - то хіба не тиск?
Відповісти
Останні новини
Єремеєв каже, що його бізнес не веде війн, і з Фірташем зокрема
12 березень, 2012, 17:15