Майданівці зустрінуться з «антикризовою комісією» Клюєва

Майданівці зустрінуться з «антикризовою комісією» Клюєва
У Києві на переговори із владою задля урегулювання ситуації в Україні від Майдану делегували чотирьох протестувальників.

Про це повідомили у прес-службі Батьківщини, - пише Українська правда.

До складу делегації протестувальників увійшли Юрій Луценко, Олександр Турчинов, Руслан Кошулинський і Віталій Ковальчук.

У Батьківщині підкреслили, що мова йде не про переговори, які будуть вести лідери Майдану та опозиції, а саме про попередню консультацію.

Як відомо, вчора, 19 січня, лідер УДАРу Віталій Кличко на фоні зіткнень між протестуючими та міліцією відправився в Межигір'я, де зустрівся з президентом Віктором Януковичем і передав йому вимоги Євромайдану.

Янукович доручив секретарю Ради національної безпеки і оборони Андрію Клюєву створити робочу групу за участю представників Кабінету міністрів і адміністрації президента України для розгляду питань щодо врегулювання політичної кризи.

У понеділок, 20 січня, в Партії регіонів повідомили, що група з врегулювання ситуації в Україні готова розпочати перший раунд переговорів. До її складу, крім Клюєва, увійшли також міністр юстиції Олена Лукаш і радник президент Андрій Портнов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Никаких переговоров!!!!!
Відповісти
Все что происходит сейчас на улицах Киева – спровоцированная властью агрессия. Она слепа и, зачастую, некрасива – и очень бы хотелось избежать этого. Но - накипело! И режим шел к этому долгие дни мирной революции с 21 ноября..

Долго, безобразно долго, Янукович отказывался от политического диалога для урегулирования кризиса в стране. Более того, нагнетал – давя нахрапом и страхом. Донагнетался..
Відповісти
Останні новини
Майданівці зустрінуться з «антикризовою комісією» Клюєва
20 січень, 2014, 18:53