Як «Беркут» обстрілювали феєрверками. ВІДЕО

Як «Беркут» обстрілювали феєрверками. ВІДЕО
У Києві на вулиці Грушевського демонстранти обстріляли силовиків феєрверками.

Відео обстрілу опублікувало Espreso.tv.

Для того, аби почати обстріл демонстранти виламали дірку в барикаді. Також в бік опонентів кинули й кілька коктейлів Молотова.

"Беркут" та бійці внутрішніх військ стрій не порушили.

Вони відповідали на дії демонстрантів, кидаючи в них бруківку та димові гранати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кілька років тому в інеті було інтервю з эремеевим, де він казав що в украіні не можна займатись серйозним бізнесом, якщо ти не депутат. Хотів знайти цю статю, але здаэться іі видалили. эремээв, івахів, мартиняк- бізнесмени, які заради грошей готові голосувати защо завгодно. 3 голоси дала волинь за антиконституційний закон. Волиняни невже більше не було за кого голосувати?

Відповісти
Президент обещал нам стабильность. Единственное, чем он хвастался до сих пор - была именно стабильность. В его понимании. Сейчас нет и ее. Ни один другой президент Украины не доводил свою страну до уличных боев. Даже в голодные 90-е. А Янукович довел, подписав идиотские средневековые законы. Чего он ждал? что все проглотят? У Украины был Кучма с диктаторскими полномочиями, но при нем вообразить такое было невозможно. И аналогичные выступления он умело погасил в 2001 году. А в 2004 году - уступил народу, когда понял, что погасить не получится. Янукович кочегарит ситуацию, радостно снова и снова плещет маслом в костер, который несколько раз уже начинал затухать.
Відповісти