Яценюк визнав себе винним, що Майдан не досягнув успіху

Яценюк визнав себе винним, що Майдан не досягнув успіху
Один із лідерів опозиції Арсеній Яценюк відчуває свою відповідальність у тому, що протягом двох місяців протесту Майдан не досягнув успіху.

Про це політик написав на своїй сторінці Фейсбук.

«Визнаю, це в тому числі і моя відповідальність, що протягом двох місяців ми не добилися результату. Про це вчора сказав всій країні на 5-му», - написав Яценюк.

«У виході протесту за мирні рамки винна влада, яка два місяці нехтувала вимогами людей, але опозиція також несе свою частину відповідальності», - визнав він.

«Янукович не почув вимог мирного протесту – і отримав те, що є сьогодні на Грушевського. Він повинен усвідомити, що до «червоної лінії» залишилося не декілька тижнів, не декілька місяців, а декілька годин», - вважає Яценюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦЕ ЗРОЗУМИЛО- РОЗУМНИ ЛЮДИ РОЗУМИЮТЬ СЛОВА А БАНДИТИ-ТИЛЬКИ СИЛУ ИНШОГО РЕЗУЛЬТАТУ ОЧИКУВАТИ БУЛО ВАЖКО
Відповісти
«У виході протесту за мирні рамки винна влада, яка два місяці нехтувала вимогами людей, але опозиція також несе свою частину відповідальності».ЧАСТКУ???Ці три так звані лідери євромайдану несуть повну відповідальність за все що зараз робиться в державі.
Відповісти
Хочет угодить и нашим и вашим, всем быть хорошим.......боится остаться не у дел и в тоже время боится взять на себя ответственность и руководство происходящим
Відповісти
Якщо є вина, то повинна бути і відповідальність. Особисто мені хочеться знати, яку конкретно відповідальність понесе Яценюк.
Відповісти
Останні новини
Яценюк визнав себе винним, що Майдан не досягнув успіху
21 січень, 2014, 11:31