Луцькі ВВшники повернулися на базу, Автомайдан починає чергування.ДОПОВНЕНО. ФОТО

Луцькі ВВшники повернулися на базу, Автомайдан починає чергування.ДОПОВНЕНО. ФОТО
Бійці внутрішніх військ, які базуються в Луцьку, повернулися на базу в обласному центрі Волині.

Об'єкт розташований на вулиці Лідавській, - повідомила учасниця Автомайдану Майя Москвич. Офіційно він називається "Військова частина №1141 внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України".


За її словами, станом на 12:00 майже весь транспорт заїхав на базу.


"Ми стоїмо біля воріт і визначаємо подальший план дій", - повідомила активістка.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: ЯК БЛОКУВАЛИ ЛУЦЬКИХ СОЛДАТІВ ВВ

Також вона закликала лучан приїжджати до бази, аби продовжити блокування ВВшників.

"До бази краще потрапити з боку вулиця Конякіна, де заправка біля торгового центру "Варшавський". Розпитуйте в людей, як краще пройти до бази", - зауважила вона.

Зазначимо, що територію бази нікого не допускають, всі заклики журналістів та громадських активістів прокоментувати ситуацію силовики, присутні на базі, ігнорують.

Попри це із підвищення на одному з будинків бази працівники міліції знімали на камеру людей, що перебували біля воріт бази.


Нагадаємо, 20 січня та вночі 21-го громадські активісти блокували бійців внутрішніх військ в Рівненській та Волинській областях. Перегони завершилися в селі Довжиця Маневицького району.

Тут і активісти, і військовики провели ніч. А зранку вони поїхали до Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усім прихильникам хуліганів пропоную переглянути вказане відео. http://15minut.org/article/kak-demonstranty-podzhigali-silovikov-opublikovano-video-2014-01-21-10-11-11
Відповісти
Дійсно актуальне відео, яке демонструє, як рядовий склад використовують живим щитом, як ціною життя та здоров'я підлеглих захищають азірова і яника та їх "сім'ю", як тупим командирам підрозділів не вистачило розуму відвести підлеглих на 30-40 м, там, де їх не дістануть коктейлі Молотова. А ще "хулігани" мали вчора чимало розмов з односельцями та родичами рядового, якого хотіли відправити на Київ. Рекомендую згадати слова з пісні: "Наш генерал не хочет пост терять, двацатилетних он гонит умерать..." Де хоч один регіонал чи його синок у формі? Де? А наших дітей били обморозки за вказівками членів "сім'ї"!
Відповісти
да, красивое видео, рекомендую для просмотра, называется "Куры-гриль". Примечательно, что ссылочку этот комментатор дает на крымский сайт, хотя этого видео в сети не меряно, на наших местных ресурсах.
Відповісти
Молодцы, вот это реальная работа и помощь. От этой акции гораздо больше пользы, чем от перевернутых портретов одной малоуважаемой особы.
Відповісти
По поводу месных ресурсов, то спорить не буду. Но впервые увидел его там поэтому решил поделиться. А "куры - гриль" это всего-лишь такие же люди, молодые парни, как и многие гости сайта ВП.
Відповісти
Останні новини
Луцькі ВВшники повернулися на базу, Автомайдан починає чергування.ДОПОВНЕНО. ФОТО
21 січень, 2014, 12:00