У Луцьку роздають звернення до «антинародних депутатів»

У Луцьку роздають звернення до «антинародних депутатів»
Активісти громадянської платформи «Майдан» поширюють серед лучан бланки звернень до депутатів, які підтримали «скандальні закони».

Поширювати такі листівки в центрі міста почали у вівторок, 21 січня.

Активісти розраховують, що жителі міста будуть писати іменні звернення до депутатів, які голосували за «репресивні» закони.

У зверненні йдеться:

«З глибоким занепокоєнням і сумом сприйняв результати голосування і вашу підтримку недемократичних законів, прийнятих на пленарному засіданні 16 січня 2014 року.

Під час голосування «за» законопроекти №№3879, 3937, 3855, 3883, 3587, 3893 (реєстраційні номери законів, що вводять обмеження для громадян, - ред.) з невідомих і незрозумілих мені причин ви забули, що виражаєте інтереси своїх виборців, мої інтереси, як людини, яка підтримала вас на виборах, і виступили захисником групи людей, які, фактично захопили повністю владу в державі…

У зв’язку з цим звертаюся до вас з вимогою скласти повноваження народного депутата – я більше не потребую такого «представника» моїх інтересів…»


Разом зі зверненням активісти поширюють «заяву громадянської платформи «майдан» у зв’язку з ескалацією політичної напруженості в Україні».

У заяві містяться «вимоги» до влади, опозиції та громадськості:

«Від президента України – оголосити дату позачергових парламентських виборів у зв’язку із нелегітимністю Верховної Ради України, яка перестала представляти інтереси народу…

Від Віталія Кличка, Олега Тягнибока та Арсенія Яценюка – визначитися з єдиним лідером опозиційних сил або піти у відставку з керівних постів лідерів партій.

Від керівників громадського сектору Майдану, співчуваючих громадських об’єднань – скликати єдиний круглий стіл для розробки єдиної програми дій і механізму визначення єдиного лідера народного опору. Таким лідером має стати не політик, а один із цивільних активістів, що довів свою вірність ідеалам Майдану.

Відмову від виконання цих вимог особам, що називають себе опозиціонерами і демократами, ми пропонуємо всім громадянам України розглядати як зраду народних інтересів».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
можна підтертися цими паперами!
Відповісти
Заборонити ПР і визнати злочиннною!
Відповісти
клоунада якась
Відповісти
Мені дужи преємно
0678388611.0676809140..звоніт.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку роздають звернення до «антинародних депутатів»
21 січень, 2014, 15:15