«Волиньгаз» розщедриться на 6 мільйонів для соцвиплат працівникам

«Волиньгаз» розщедриться на 6 мільйонів для соцвиплат працівникам
У ПАТ «Волиньгаз» почав діяти новий колективний договір, заключений між адмністрацією і трудовим колективом, за яким передбачено у 2014 році виділити 5,9 мільйонів гривень на соціальні виплати.

Про це повідомила фахівець зв’язків з громадськістю ПАТ «Волиньгаз» Наталка Пахайчук.

Колектив «Волиньгазу» нараховує 1638 працівників (тобто в середньому у цьому році на кожного працівника припаде 3602 гривні соціальних виплат.

Голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя повідомив, що працівники, зокрема, будуть отримувати 50% доплати за суміщення професій чи заміни відсутнього працівника, до 25% – за високу професійну майстерність, 40% - за роботу у нічний час.

Також у колективному договорі є нові види соцвиплат: матеріальна допомога на оздоровлення, допомога молодим спеціалістам – випускникам вузів, додаткові оплачувані відпустки у зв’язку зі шлюбом, і навіть батькам при народженні дитини. Працівники, у яких є діти-учні 1-4 класів, матимуть додаткові оплачувані відпустки на День знань.

Договір прийняли на 5-річний термін

Довідка

Колективний договір – це двостороннє зобов'язання, укладене на певний термін між працівниками в особі профспілкових організацій та адміністрацією компанії. Колективний договір регулює виробничі, трудові і соціально-економічні відносини на підприємстві. Крім того, колективний договір може передбачати додаткові гарантії та соціально-побутові заохочення. Дія договору поширюється на всіх членів трудового колективу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Волиньгаз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочеться вірити, що так воно і буде. Тільки б гроші не осіли в кишенях того ж Короті, Галянта і т. д.
Відповісти
Останні новини
«Волиньгаз» розщедриться на 6 мільйонів для соцвиплат працівникам
21 січень, 2014, 15:15