Клімчук мене не звільняв, я сам написав заяву, – Ігор Єремеєв

Клімчук мене не звільняв, я сам написав заяву, – Ігор Єремеєв
Волинський бізнесмен Ігор Єремеєв розповів, що відмовився від посади радника губернатора тільки тому, щоб не порушувати закон відповідним сумісництвом.

Про це він заявив 12 березня на прес-конференції в Луцьку.

Нагадаємо, голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук 5 березня звільнив Ігоря Єремеєва з посади свого радника. Цю посаду він обіймав з травня 2011 року.

Співвласник групи компаній «Континіум» Ігор Єремеєв розповів, що вперше у своєму житті був радником губернатора.

«І тільки тому, що це Борис Петрович, я погодився на цю посаду. Для мене не важливо, якого він політичного окрасу. Для мене важливо, яка він людина. Я вважаю, що він на своєму місці. Людині, яка з ранку до ночі працює на користь області, я готовий допомагати і давати поради в тих сферах, в яких я компетентний», – зізнався він.

«Чому я звільнився? Це не Борис Петрович мене звільнив. На сьогоднішній день є законодавча колізія – я не можу займати цю посаду одночасно з бізнесом. Тому я прийняв рішення і написав заяву, щоб не порушувати закон», – сказав Єремеєв, натякнувши на свої бізнесову і державну посади.

Також Ігор Єремеєв розповів, що свою зарплатню на посаді радника він спрямовував на благодійність так само, як і тоді, коли був народним депутатом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А а під час прийому на цю посаду Ігореві Мироновичу не було відомо про таку законодавчу колізію?
Відповісти
"На сьогоднішній день є законодавча колізія – я не можу займати цю посаду одночасно з бізнесом"
Пан Єрємєєв, очевидно, має на увазі нещодавно прийнятий ЗУ "Про засади запобігання і протидії корупції", що почав діяти з середини 2011 року. Проте стаття 4 даного закону однозначно не трактує посади радників, як суб'єктів відповідальності за корупційні правопорушення, особливо тих з них, хто не отримує з бюджету заробітну плату за надані консультації.
Я все ще схильний вважати, що дане рішення п. Єрємєєва є суто політичним передвиборчим кроком, незалежно від того, що з цього приводу писатимуть і писали штатні коментатори.
Відповісти
Чиста корупція в діях Климчука.А ще подивитись повернення ПДВ фірмам Єрємеєва та Івахіва і прокурор Парака отримає чергове підвищення по посаді або зажме цю справу як компромат проти голови для постійного шантажу.
Відповісти
Останні новини
Не розминулися трактор і ЗІЛ
13 березень, 2012, 09:25
Клімчук мене не звільняв, я сам написав заяву, – Ігор Єремеєв
13 березень, 2012, 08:56
Поїзд переїхав лучанку
12 березень, 2012, 18:43