Координатор Автомайдану у Луцьку заявив, що на нього «наїхали» п’яні міліціонери

Координатор Автомайдану у Луцьку заявив, що на нього «наїхали» п’яні міліціонери
Одного з лідерів волинського автомайдану Сергія Поху зупинили працівники державної автомобільної інспекції. Чоловік стверджує, що безпідставно.

Інцидент відбувся у вівторок, 21 січня, у Луцьку на вулиці Конякіна.

Поха розповів, що він брав участь у блокуванні автобусів внутрішніх військ з Волині 20 та 21 січня, потім супроводжував їх назад до Луцька.

Близько 12:00 на вулиці Конякіна, що розташована біля бази внутрішній військ, його зупинив працівник ДАІ, не пояснивши причину.

"Мене зупинили працівники ДАІ і відмовились показати будь-які документи на підставі чого мене зупинили. Вони сказали, що в них "відпрацювання", каже Поха.

За словами Похи, правоохоронець пояснив йому, що проводиться операція "Тютюн". Детальніше пояснити, що передбачає ця операція, за словами водія, правоохоронці не змогли. Хоч чоловік і просив показати йому документ, на підставі якого проводиться "відпрацювання".

"Мене зупинили тому, напевне, що я допомагав блокувати "Беркут" (йдеться про внутрішні війська - ред.). І працівники міліції, зловживаючи владою, роблять те, щоб на мене тиснути", - пояснив він.


На місце події прибув начальник відділу Державтоінспекції Луцького міськвідділу МВС Владислав Іщенко.

"Я приїхав сюди, тому що дана людина повідомила по лінії 102, що вона має претензії до працівників міліції, які знаходяться з ознаками алкогольного спасіння", - пояснив посадовець.

Він запропонував Сергію Посі не вирішувати суперечку на місці, а "проїхати до нарколога", бо, мовляв, міліціонери мають пройти експертизу.

"Давайте проїдем до лікаря-нарколога і у вашій присутності проведемо досвідчення працівника міліції, щоб це було об'єктивно та неупереджено", - зазначив Іщенко.


Підтримати Поху також приїхали автомайданівці. Один з них, Микола Собуцький стверджує, що це "однозначно політичне пересідування".

Після словесної перепалки Поха та працівники міліції проїхали на перевірку до експерта-нарколога у обласний наркологічний диспансер. Як розповів координатор волинського Автомайдану, працівники ДАІ пройшли експертизу, яка спростувала те, що вони були у стані алкогольного сп'яніння.

Після цього Сергій Поха провів "бесіду" з правоохоронцями та поїхав з диспансеру. Жодних штрафів на нього наразі не накладали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Іщенко немає права тобі показати відомчий наказ про операцію, а згідно 111 під час проведення операцій Даішники мають право зупиняти автомобілі, ати Поха двоюшнік вивчив да недокінця накази і бикуєш
Відповісти
поговорили, розійшлись Ти, що, один з автомобілем на всю волиньщину?
Відповісти
хлопці тримайтесь, ніяких наказів немає. наше доблісне ГАІ в черговий раз все видумує. Цей капітан взагалі маку наївся, мене неодноразово також зупиняв та розказував про якісь відпрацювання.
Відповісти
У них свої 150 грам у голові постійно й без спиртного
Відповісти
2 останні коментарі, перед моїм, писали "мусора".
Відповісти
Красава) Ментов повёз в наркодиспансер!!! Только так с ними поступать! Учитесь ребятки!
Відповісти
Автомайданівці з вас пользи як з козла молока
Відповісти
Автомайданівці з вас пользи як з козла молока
Відповісти
Останні новини
Координатор Автомайдану у Луцьку заявив, що на нього «наїхали» п’яні міліціонери
22 січень, 2014, 10:35