Як планують розганяти Майдан

Як планують розганяти Майдан
Влада готується до розгону мітингу ‒ завданням мінімум силовикам поставили повернення контролю над вулицею Грушевського і Європейською площею.

Згідно з інформацією, отриманою редакцією ZN.UA від джерела у Раді національної безпеки і оборони (РНБО), влада підготувала поліваріантний план зачистки Майдану, ‒ пише Українська правда.

За даними джерела, в операції планують задіяти 4631 працівника внутрішніх військ, 1460 міліціонерів і 1530 бійців «Беркуту».

Керівництво операцією, згідно з рішенням, здійснюватимуть заступник начальника ГУ МВС у Києві підполковник Діхтяр Ю. і заступник начальника ГУ МВС у Київській області полковник Спаський Ю.

Завданням мінімум є встановлення повного контролю над вулицею Грушевського і Європейською площею.

Завдання максимум ‒ повна зачистка Майдану. Розглядається також варіант ‒ відрізати від Майдану Будинок профспілок. Реалізація максимального плану буде залежати від кількості протестувальників.

Остаточний час початку і масштаб операції на момент отримання інформації були ще не визначені.

Крім того, за даними, отриманими від Автомайдану, зараз містом курсують два десятки автомобілів, в яких перебувають озброєні молоді люди спортивної статури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не знаю, сміятися мені з тупості януковича, чи плакати? Він навіть не уявляє того факту, шо за нього лише 10-15% від всього населення країни. І шо ті, хто проти нього, прийдуть і стоятимуть на смерть. Його радники не відповідатимуть за ті дії, які йому нарадили, бо цап відбувайло в даному випадку він.
Не знаю, чи він прочитає це. Але краще б прочитав і схаменувся. Нам то пофік - Царство Небесне нам забезпечено. А от йому місця може не вистачити
Відповісти
% сам вирахував? Або підказали куратори? Царства небесного не обіцяємо, тільки в пекло. І швидше ніж ви це собі уявляєте.
Відповісти
Тобі в пекло а нам або в рай або в вальлгаллу))
Відповісти
тішить точна цифра - 4631 (працівника внутрішніх військ). А раптом в когось температура підскочить, чи ще яка швидка настя одоліє, як цифру поправляти будуть? Замінять з резерву. чи чекатимуть одужання?
Відповісти
Останні новини
Як планують розганяти Майдан
21 січень, 2014, 21:53