У Луцьку ріжуть дерева і «мають усіх в одному місці», – активістка. ФОТО

У Луцьку ріжуть дерева і «мають усіх в одному місці», – активістка. ФОТО
На запитання, чому у центрі Луцька без обговорення з людьми зрізають дерева, комунальник розповів, що думає про громадськість.

Про це у спільноті «За нами Луцьк» у соцмережі Facebook написала громадська діячка Світлана Андрейчин.

Активістка повідомила, що у вівторок, 21 січня, на вулиці Коперника, комунальники вирубували липи.

«На запитання перехожих, чи поцікавилась міська рада думкою громадськості міста з цього приводу, керівник «рубальщиків» (на фото) відповів: «В одному місці я мав цю громадськість...», – пише Світлана Андрейчин.

Як пояснив у коментарі ВолиньPost'у начальник відділу екології Луцькради Анатолій Гламазда, рішення про знесення дерев на вулиці Коперника ще у листопаді приймала профільна комісія, яку очолює заступник луцького міського голови Лариса Соколовська.

Підставою для дозволу стала пропозиція департаменту ЖКГ міськради, який є балансоутримувачем насаджень на територіях загального користування, чим і є територія вздовж цієї вулиці. В таких випадках виконанням робіт займаються працівники КП «Зелене господарство».

За словами Гламазди, на вулиці Коперника мали зрізати 42 дерева, які вважають аварійними чи сухостійними. Серед них – каштани, липи, клени, декілька плодових дерев.

Найближчим часом, як зазначив головний еколог Луцька, планують «зайнятися» деревами на вулицях Огієнка та Теремнівській.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
згідно якого проводиться вирізування дерев у місті. Ходити кланятись кожній пані законом не предебачено.
Відповісти
приїжайте до нас в двір і виріжте аварійні дерева,ми всім будинком ніяк не можемо добитись дозволу на зрізання
Відповісти
це ялина 15-метрова,горіх такий же,2 берези,одна не з них при великому вітрі вже впала(добре що не на будинок),горобина 10-метрова,каштан10-метровий,насадження знаходяться по вул.Грибоєдова
Відповісти
та ці активісти вже задовбали. Ріжуть - хай ріжуть. Половина з тих дерев - аварійні. Ще хай собак позастрелюють. Бо активісти тільки вдома можуть базікати про зазахист собак, хай но вони вийдуть вночі прогулятися вулицею Глушець, тим самим Коперника, хай біля Там Таму прогуляються - там постійно збирається купа бездомних псів, і з кожним днем - їх все більше стає. В нас в будинку, взагалі псів приютили, і під під*їздом постійно чатує зграя собак. Поряд гуляють і граються малі діти. Крім того що це небезпечно - це ще й і антисанітарія. Але активістам до одного місця - бо більшість з них - самотні феміністки чи одинокі хлопці - задроти, які крім як своїх інтересів нічого не відстоюють.
Відповісти
такі люди як соколовська при всіх владах пиляли..
Відповісти
...та ці активісти вже задовбали. Ріжуть - хай ріжуть. Половина з тих дерев - аварійні. Ще хай собак позастрелюють.
Відповісти
я згідна. що треба вирізати аварійні лерева та ті, які заважають, але в мене під вікном зараз ріжуть липу. вона не аварійна, а крепка. ця липа єдиний захист від спеки влітку та від "пилососів" які здіймають пилюку вище другого поверху. вона не заважає нікому й нічому...
добре виріжуть вони дерева, а садити їх хтось буде? коли? які? чи ми повинні дихати пилом, "ароматом" автомобілів? про це хтось думав?
Відповісти
повірте, в тому "Зеленому господарстві" стільки роботи, що лишній раз "не аварійні, крепкі" дерева чіпати не будуть, значить був документ, згідно якого різали. а той "робочий" справді мав і громадськість, і тих людей, які той документ писали - робить свою роботу за мінімалку і ще й має кланятись перед кожним, хто домахується
Відповісти
DIMKIN31 Вилізь нарешті з інтернету і займися бездомними собаками Буде більше користі, чим тут писати
Відповісти
Ви шановна не вказуйте, що мені робити.
Відповісти
Плюнь в очі кожногму члену партії регіонів, якого ти знаєшь! Знай, що це нечиста сила.
Відповісти
По вулиці Володимирській навпроти шино-монтажу знаходиться дачна діланка,на яку падають дерева,де знаходиться житловий будинок-це вже другий випадок за рік!!!друге дерево впало 25,09,2014,Зветраюсь до Міської ради!!щоб прийняла міри по обрізанню дерев.це питання піднімаетьсявже більше 15 років!!!і ніяк не може вирішитися!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку ріжуть дерева і «мають усіх в одному місці», – активістка. ФОТО
22 січень, 2014, 12:45