Янукович прокоментував смерті на Грушевського

Янукович прокоментував смерті на Грушевського
Віктор Янукович закликає демонстрантів, які б'ються з силовиками, до переговорів.

Так він відреагував на смерті двох людей під час сутичок на вулиці Грушевського. Відповідну заяву опублікувала прес-служба Януковича.

"Висловлюю превеликий жаль з приводу загибелі людей у конфлікті, спровокованому екстремістами від політики. Мої щирі співчуття сім’ям загиблих. Ще раз прошу людей не піддаватися на заклики політичних радикалів. Ще не пізно зупинитися і врегулювати конфлікт мирним шляхом", - ідеться в заяві.

"Ще раз закликаю опозицію сісти за стіл переговорів і зупинити протистояння", - каже Янукович.

"Я проти кровопролиття, проти застосування сили, проти розпалювання ворожнечі та насилля. Прошу людей повертатися до домівок. Ми повинні відновити в Україні мир, спокій і стабільність", - заявляє Віктор Янукович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
проти кровопролиття, проти застосування сили, проти розпалювання ворожнечі та насилля???????????? За всі 2 місяці ти говориш про це 4-ий раз. Вчора, коли на Грушевського робилося страхіття. Ти сидів з Азаровим і говорив про бюджет 2014 року. А...й справді, це ж найголовніше питання на сьогоднішній день!!! А я не здивуюсь, якщо повстання людей - це і є твоя ціль. Коли ви всі, нарешті, оголосите, що вже ніяк не вплинете на укр.народ, тоді й ви скажете, що змушені звернутись про допомогу до Росії. А тоді передати Україну Путіну не буде складно...
Відповісти
Останні новини
Янукович прокоментував смерті на Грушевського
22 січень, 2014, 13:16
У Луцьк приїде «Рура»
22 січень, 2014, 13:10