Під Києвом знайшли два трупи з ознаками тортур

Під Києвом знайшли два трупи з ознаками тортур
В околицях села Гнідин Бориспільського району Київської області було виявлено два трупи зі слідами тортур і обмотаними скотчем головами.

Для перевірки інформації зв’язалися з сільським дільничним Олександром Здором, ‒ пише Дзеркало тижня.

Правоохоронець підтвердив виявлення лише одного тіла, повідомивши, що на ньому дійсно присутні сліди тортур. Зараз тіло, за словами дільничного, направлено в морг.

Варто відзначити, що викрадений раніше активіст Ігор Луценко повідомляв, що його вивезли саме в Бориспільський район . Разом з Луценком був викрадений ще один активіст Юрій Вербицький. Його доля на даний момент невідома.

Сам Луценко після звільнення повідомив, що у Вербицького стан може бути набагато гіршим. З ним, на думку Луценка, поводилися жорсткіше, бо Юрій ‒ житель Львова.

Він повідомив також, що в гаражах, де його якийсь час тримали з Вербицьким, був ще один викрадений. «Юрія і ще одного хлопця, обличчя якого я в цьому гаражі або контейнері не бачив, але чию присутність відчув, забрали дуже швидко», ‒ сказав він.

Луценко також зазначив, що били його люди могли в минулому працювати в міліції. Вони запитували у нього «Що робитиме ВО «Майдан?» і «Хто фінансує мітинг?»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.