Луценко сказав, що має робити опозиція

Луценко сказав, що має робити опозиція
Юрій Луценко запропонував терміново створити тимчасовий Виконавчий комітет на чолі з Віталієм Кличком як найбільш рейтинговим українським політиком.

Про це Луценко заявив на прес-конференції, - пише ТВі з посиланням на прес-службу «Третьої Української Республіки».

Він запропонував терміново створити тимчасовий Виконавчий комітет на чолі з Віталієм Кличком як найбільш рейтинговим українським політиком.

«Люди мають отримати керівний штаб. Я не можу сам давати команди, позаяк це треба робити, спираючись на парламентські фракції. Мене вже котру добу беруть за грудки, щоб я оголосив себе лідером. Але лідер – це той, хто може керувати не тільки вулицею, але й народними депутатами в парламенті. У мене такої можливості на сьогодні немає», - зазначив Луценко.

«Всю свою енергію, досвід і віру я готовий віддати Віталієві Кличку, який має очолити і вуличні акції, і парламентські дії опозиції. Його заступниками мають стати ті революціонери, які не думають, що будуть казати на допитах у слідстві, а думатимуть про те, як досягти перемоги», –сказав він.

Також Луценко закликав до максимальної мобілізації громадян у центрі столиці – на Майдані та в урядовому кварталі, – оскільки це є єдиним шляхом зменшити кількість жертв серед демонстрантів.

«Опозиція візьме на себе відповідальність. Я на зв’язку з Віталієм Кличком. Усе буде розвиватися в правильному напрямку», – зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://ord-ua.com/2014/01/23/nam-treba-jti-na-mizhgirya-pro-motivi-yanukovicha-nas-vbivati/?lpage=1
Відповісти