У центрі Луцька люди ледь не побилися з міліцією. ФОТО

У центрі Луцька люди ледь не побилися з міліцією. ФОТО
У центрі Луцька стався інцидент за участю міліціонерів та людей, які зібралися помолитися за застрелених у Києві протестантів.

Захід почався о 16:00 на Театральному майдані.

Як розповів депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик, сьогодні мав бути "живий ланцюг" з нагоди святкування 95-річниці Соборності України. Проте акцію скасували і прийшли на майдан молитися за активістів, вбитих 22 січня в Києві.

Також на майдані на снігу червоною фарбою розбризкали рідину, що імітувала кров.

Під час молитви дівчина підійшла до правоохоронців з чорними стрічками, щоб ті їх начепили собі на рукав. Ті відмовилися, пояснивши це тим, що не мають права змінювати вигляд форми. Підбігли й інші люди, які вимагали начепити стрічки. Дехто не стримував емоцій та не підбирав слів.

Жінки намагалися силою вчепити міліціянтам стрічки. Але це їм не вдалося. Після невеликої штовханини натовп відтіснив міліцію від пам’ятника Лесі Українці майже до драмтеатру.

Після цього люди повернулися до пам’ятника, а звідти рушили до обласного управління УМВС на пікет. До активістів вийшов головний міліціонер області Олександр Терещук. Він зазначив, що волинський «Беркут» – у Києві, а відкликати його назад він не має права.

Крім того, він повідомив, що внутрішні війська не будуть виїжджати з тієї частини, де їх блокували.

«Сьогодні і завтра виїзду не планується. Вони на місці», - зазначив очільник волинських міліціонерів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
продовжують виставу. Набридло.
Відповісти
Президент Янукович стал первым в истории Украины президентом, при котором был отдан и выполнен приказ стрелять в собственный народ на поражение.
Відповісти
Ялинкович фанат Сталіна і Гітлера
Відповісти
після подій в Києві писати його прізвище з великої букви і тимбільше називати це ... президентом не варто
Відповісти
До мислячих Сьогодні 19:11
Встановіть імена цих міліціонерів, знайдіть їх родини, їх місце проживання і перетворіть їх життя на пекло, Щоб кожний знав, що не можна шкодити народу.
Відповісти
саша ты бренею отримавшы пару повноважень вже на вулиці не здороваешся з твоіми бувшими виборцями я бачу якім биком ти станеш посівши місце климчука
Відповісти
Регіонали - не люди
Відповісти
Не набридло вже їм ті вистави влаштовувати. Прапори Свободи тут як тут...
Відповісти
на майдан виходять ті,що хочуть стати рабами всесвітньої масонської американської влади. Ті, що не знають історії народів та держав,які постраждали від європейських держав іна території яких знаходиться престол нечистого. Хто знає історію той знає в якій європейській державі знаходится той престол. Україна їм потрібна тільки для того,щоб знищити православну віру,яка стала надією всього православного словянства. Хто буває в центрі міста погляньте хто стоїть біля вогнища , палаток- діти. Батьки схаменіться ,не добускайте щоб Ваших дітей дурачили дорослі дяді ,які набагато краще живуть ніж ви, і хочуть знову посісти теплі кабінети. Іншої мети у них не має. Народу ніколи не подобається влада, а революції роблять не чисті душею люди. Не подобались князі,ляхи,москалі,кравчуки ,кучми,ющенкі,януковичі. Масони сподобаються ,які поставлять чіпи на руки,зроблять з вас бездушних людей. Схаменіться.
Відповісти
Це якщо є мізки.
Відповісти
на первой фотке точно революционер
Відповісти
дорогенькі беркутівці, щоб ви визд....., невже у вас немає сім"ї, дітей, невже ви думаєте, що у цій "зековській" країні все безнаказано. ні, є ще вищий суд, божий, а він страшніший ніж звичайний суд. якщо ви ще люди, то відкажіться від боротьби з своїм народом, поверніться додому.
Відповісти
ЧИТАЙТЕ ЗАКОНИ !!! ЗЙОМКА В ПУБЛІЧНИХ МІСЦЯХ ДОЗВОЛЕНА!!! БО НА НАСТУПНИЙ РАЗ ЯК ВИ МЕНЕ БУДЕТЕ НА СВІЙ ТЕЛ ЗНІМАТИ ТО Я ЙОГО ВАМ В ДУПУ ЗАСУНУ!!!
Відповісти
будеш хоронити своїх близьких чи поминати їх - ми прийдемо подивитися і запитаємо чи не набридло тобі вже ті вистави влаштовувати?
Відповісти
Я одного не можу зрозуміти за що люди хлдять, що вони хочуть??? Пана на пана міняти - тільки час втрачати!!! Лідер хто? Хто завтра очолить країну? Область? бондарі, гузі,і шиби??? Думаєте при них "запануєте у своїй сторонці"?!? СУМНІВАЮСЯ!
Відповісти
Я одного не можу зрозуміти за що люди хлдять, що вони хочуть??? Пана на пана міняти - тільки час втрачати!!! Лідер хто? Хто завтра очолить країну? Область? бондарі, гузі,і шиби??? Думаєте при них "запануєте у своїй сторонці"?!? СУМНІВАЮСЯ!
Відповісти