Нардепів з Волині закликають «стати на бік народу»

Нардепів з Волині закликають «стати на бік народу»
Волинські нардепи-самовисуванці Ігор Єремеєв, Степан Івахів та Сергій Мартиняк мають перейти на бік народу, - вважає нардеп від ВО «Свобода» Анатолій Вітів (на фото).

Обранцям народу треба не займатися словоблудством у той час, коли вирішується доля України, - цитує політика партійна прес-служба.

«З глибоким обуренням прочитав чергову популістську статтю народного депутата Ігоря Єремеєва, в якій він філософствує про те, яким чином сьогодні потрібно скасовувати закони із встановлення диктатури в Україні, прийняті 16 січня», - каже свободівець.

«Не потрібно займатися блюзнірством, адже саме нардеп Ігор Єремеєв, разом з своїми колегами-самовисуванцями з Волині Степаном Івахівим та Сергієм Мартиняком голосував за драконівський закон про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян ( №3879), який перетворив Україну на зону з паханом на чолі. Результати їх голосування можна побачити на сайті Верховної Ради», - додав Вітів.

Анатолій Вітів закликав народних депутатів-самовисуванців з Волині перейти на бік народу у боротьбі з режимом кримінальної диктатури та підтримати відставку Януковича.

«Закликаю Єремеєва, Івахіва та Мартиняка не займатися пустим словоблудством, а перейти на бік народу і чітко заявити про підтримку вимог опозиції. В тому числі - підтримати відставку Януковича та боротьбу народу з режимом кримінальної диктатури. Це буде вчинок, гідний справжніх чоловіків та українців, а не боягузів», - висловився Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А судді хто?Вітів?А що він ще вміє крім того що горланити.Слав Карпюку що хоч в університет зарахував.Може вже якось матиме незакінчену вищу.
Відповісти
А чому Вітів сцить на Палицю наїхати ?,видно Тягнибок вказівок не дае,бо гроши отримуе від Коломойського та Палиці. Тому нічого з себе патріота корчити та про Палицю змовчувати. На совісті партії Вітіва смерті задурених людей!!!
Відповісти
Останні новини
Нардепів з Волині закликають «стати на бік народу»
22 січень, 2014, 17:51