Справи проти активістів луцького Євромайдану пообіцяли закрити «сьогодні-завтра». ФОТО. ВІДЕО

Справи проти активістів луцького Євромайдану пообіцяли закрити «сьогодні-завтра». ФОТО. ВІДЕО
Кримінальні провадження щодо підозрівання шістьох активістів луцького Євромайдану у злочинах закриють «сьогодні-завтра» - заявив заступник начальника УМВС у Волинській області Олександр Никитюк.

Про це він сказав у розмові з активістом Євромайдану Володимиром Бондарем під приміщенням обласного управління МВС у Луцьку увечері середи, 22 січня.

Учасники автопробігу «завітали» спочатку під міське ДАІ, а потім під управління МВС Волині, аби отримати пояснення, за що у одного з активістів Автомайдану, який є водієм Володимира Бондара, інспектори ДАІ відібрали водійське посвідчення. Бондар стверджував, що це – «помста генерала Терещука за те що, цей чоловік брав участь у супроводі автобусів з внутрішніми військами». Більше того, Бондар стверджував: його автомобіль протягом цілого дня переслідували два автомобілі ДАІ.

До активістів вийшов заступник начальника УМВС у Волинській області Олександр Никитюк. Він заявив, що є у міліції є заява від водія автобуса, в якому їхали солдати внутрішній військ про те, що «його підрізали і створили аварійну ситуацію». Саме це й стало причиною вилучення водійських прав у активіста.

Під час розмови Олександр Никитюк заявив Бондарю, що проти нього і ще п’ятьох активістів Євромайдану будуть закриті кримінальні провадження.

«Закривають кримінальне провадження. Це буде процесуальне рішення», - сказав Никитюк. На питання, чи це відбудеться згідно із вимогами так званого «закону про амністію» Никитюк відповів: «Так, звичайно».






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а якщо я вам уважаемий пообещаю башку разнести по несогласию со 131ой то ві меня как аевромайдауна воспримете или как украинское бідло платящее гаишнікам
Відповісти
Останні новини
Справи проти активістів луцького Євромайдану пообіцяли закрити «сьогодні-завтра». ФОТО. ВІДЕО
22 січень, 2014, 21:58