У міліції стверджують, що це автомайданівці напали на «Беркут». ВІДЕО

У міліції стверджують, що це автомайданівці напали на «Беркут». ВІДЕО
Міліція заявляє, що автомайданівці у ніч на 23 січня нападали на «Беркут» у Києві, тому працівники МВС затримали близько 20 «нападників».

23 січня у Кріпосному провулку у Києві «кілька автомобілів почали переслідувати 3 автобуси з працівниками спецпідрозділу «Беркут», стверджується на сайті МВС, ‒ пише Українська правда.

«Правопорушники заблокували рух службового транспорту та почали вчиняти хуліганські дії. Молодики були озброєні бейсбольними битками, наносили удари по транспортних засобах, напали на правоохоронців», ‒ заявляє міліція.

За даними силовиків, «правопорушники кидали в бік міліціонерів каміння, в результаті чого одному працівникові «Беркута» спричинено тілесні ушкодження у вигляді перелому ноги».

«Правоохоронці обеззброїли та затримали правопорушників. До органів внутрішніх справ доставлено 18 учасників цього нападу. У затриманих вилучені маски, бронежилети та захисне спорядження, а також ніж, битки, ланцюг», ‒ поінформували в МВС.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб та пов'язане з опором представникові влади) Кримінального кодексу, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

«Наразі проводяться слідчі дії, в ході яких буде з’ясовано ступінь участі у кримінальному правопорушенні кожного із затриманих молодиків», ‒ сказано в повідомленні.

Крім того, у Лабораторному провулку працівники столичної міліції, які патрулювали вулиці Києва, «помітили, як група осіб наздоганяє та наносить удари чоловікові».

«Наздогнавши постраждалого, правопорушники збили його з ніг та продовжили бити. Правоохоронці припинили правопорушення та затримали 6 правопорушників», ‒ заявляють у МВС.

«Вони доставлені до райуправління міліції і вже затримані процесуально у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 296 КК України – за хуліганство, вчинене групою осіб та пов’язане з опором представникові влади», ‒ додає міліція.

У МВС запевняють, що нападали «молодики спортивної статури з битками» – і всього затримали «близько 20 нападників».

Міліція також демонструє фото та відео того, що вилучила в затриманих: каски, бити, складані ножі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
брехати у міліції вміють добре
Відповісти
Останні новини
У міліції стверджують, що це автомайданівці напали на «Беркут». ВІДЕО
23 січень, 2014, 16:38