Терещука попросили розслідувати справу «дивного» автобуса

Терещука попросили розслідувати справу «дивного» автобуса
Активісти Євромайдану звернулися до начальника управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області Олександра Терещука із заявою стосовно "дивного" автобуса з приклеєними номерами, що виїхав з госпіталю МВС у Луцьку.

Звернутися до Терещука активісти вирішили після розмови із його заступником Олександром Никитюком. За словами одного із заявників Миколи Собуцького, Никитюк спочатку намагався "відкараскатися" від цієї справи, бо інцидент, мовляв, стався у Рівненській області. Потім посадовець порадив написати офіційну заяву.

У документі йдеться:

"Ми, вищевказані, 21 січня 2014 року, о 18:00 під'їхали до госпіталю МВС України у Волинській області, який знаходиться у Луцьку, по вул. Чернишевського. У цей час з двору госпіталя виїхав великий автобус. Він здався нам підозрілим, бо на державних номерних знаках ми помітили підозрілу клейку стрічку...

Ми вирішили прослідкувати за цим автобусом. Автобус рухався по вулиці Чернишевського, Львівській, через Рованці в напрямку Дубнівської. На світлофорі на перехресті з вулиці Дубнівської, задній державний номерний знак, який теж був приклеєний скотчем, відпав.

Ми його підібрали (АС 6182 АА), під ним виявився ще один номерний знак (АС 1544 ВІ). Після цього автобус вирушив у напрямку міста Дубно Рівненської області, а ми вирушили за ним. Усю дорогу ми спілкувалися з диспетчером ДАІ, так як перед цим подзвонили на 102 і повідомили... про підозрілий автобус.

ДИВИТИСЬ ВІДЕО: ЯК ЄВРОМАЙДАНІВЦІ ПЕРЕСЛІДУВАЛИ "ДИВНИЙ" АВТОБУС

Диспетчер постійно питала, де ми знаходимося і постійно обіцяла вислати екіпаж ДАІ нам на зустріч. Але цього так і не відбулося. На посту ДАІ у місті Дубно не виявилося жодного працівника.

У місті Дубно на заправці WOG автобус зупинився. З нього вийшов водій і цілеспрямовано пішов дивитися на задні держ. номерні знаки... Після розмови (по телефону, - ред.) він вийшов з автобусу і почав зривати передні номерні знаки(передні), які були прикріплені скотчем, після цього заніс їх в салон автобуса.

Лише після цього відразу приїхали працівники ДАІ. На наш подив працівники ДАІ не виявили ніяких порушень. Вони не зважали ні на покази свідків... ні на відеозйомку, надану нами, ні на фото автобуса в русі з приклеєними номерними знаками. Після цього водій автобуса спокійно вирушив далі.

Прошу по даному факту провести перевірку і винних притягнути до відповідальності..."


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці молодці, а от правоохоронці справу замнуцькають. То хто має мати державне забезпечення? Хоча, не здивуюсь, якщо завтра буде доведено, що саме ці хлопці й наліпили номерні знаки на цей автобус!
Відповісти
А мені той пацан на фото 150 грн. винен і не віддає а ще за справедливість:-)
Відповісти
Останні новини
«Волинь» програла «Анжі»
23 січень, 2014, 18:58
Терещука попросили розслідувати справу «дивного» автобуса
23 січень, 2014, 18:36