У США заборонили в’їзд українським нардепам

У США заборонили в’їзд українським нардепам
Нардепам-регіоналам Володимиру Олійнику та Олені Бондаренко заборонено в’їзд у США.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Мирослава Гонгадзе, ‒ пише Українська правда.

«Так шановні, тепер це вже офіційно ‒ Олійник і Бондаренко заборонено в’їзд у США», ‒ зазначила вона.

«Клюєв під питанням», ‒ додається у повідомленні.

Як відомо, посольство США відкликало візи декількох українців, які були пов’язані з насильством у відповідь на дії, вжиті проти демонстрантів на Майдані в листопаді і грудні минулого року.

У відомстві розглядають подальші заходи щодо осіб, відповідальних за застосування насильства зараз в Україні.

«Оскільки візові справи за законами США є конфіденційними, ми не можемо коментувати індивідуальні випадки. Хочемо підкреслити, що Державний департамент має широкі повноваження скасовувати візи на основі інформації, що вказує на неможливість допуску отримувача візи на територію США, і ми розглядаємо подальші кроки проти тих, хто несе відповідальність за нинішнє насилля», ‒ заявили у посольстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Деяких лідерів Євромайдану запропонували оголосити персонами нон грата на території Росії. Таке звернення до міністра закордонних справ Сергію Лаврову подав член комітету Держдуми з міжнародних справ Ян Зелінський. На думку депутата, риторика лідерів української опозиції змушує задуматися про доцільність закриття російського кордону для них. Зокрема, до небажаних гостей пропонується зарахувати лідерів фракцій у Верховній Раді ВО "Свобода" Олега Тягнибока та "Батьківщини" Арсенія Яценюка.
Відповісти
Чому у мене таке враження, що Мирослава стала відомою після смерті свого чоловіка? Георгій дійсно взірець свободи слова, герой але це трошки некоректний шлях для "розкрутки" дружини. Чи я неправий? Стосовно персон нон-грата, то це для них це не сама страшна санкція. Я от таким не являюсь, однак, візу в США навряд-чи зможу отримати без проблем, тому поїздки туди навіть не розглядаю.
Відповісти