«Якщо я поїду до Києва, батько мене вб’є!», - луцький ВВшник

«Якщо я поїду до Києва, батько мене вб’є!», - луцький ВВшник
Волинські військовослужбовці готові не виконати наказ і саботувати відрядження до столиці. Про це хлопці говорять у приватних розмовах зі своїми рідними та лучанами-активістами які продовжують блокувати військову частину.

Про це дізнався репортер ВолиньPost, відвідавши під ранок п’ятниці, 24 січня "блокувальні пости" біля військової частини внутрішніх військ у Луцьку.

За словами хлопців, зараз серед особового складу дуже сильні протестні настрої. Рідні військовослужбовців вмовляють їх не підкорятися наказам і перейти на сторону повсталих українців.

«Якщо я поїду до Києва, батько сказав що він мене вб’є», - не соромлячись розповів євромайданівцям один з солдатів.

Також військовослужбовці розповідають, що навіть серед офіцерів багато хто готовий не підкоритися наказам про відрядження до столиці.

В розмовах між собою вони також засуджують дії влади і не хочуть приймати участь в бійках з протестувальниками.

Особовий склад впевнений у тому, що якщо верховне командування віддасть наказ про виїзд до Києва, то командування військової частини буде робити все для того, щоб не виконати це розпорядження.

Тим часом третю добу продовжується пікетування активістами військової частини на вулиці Лідавській. Протягом ночі у пятницю, 24 січня не було жодної спроби вивезти солдатів з місця постійної дислокації.

Але активістів дуже непокоїть той факт що серед ночі солдати принесли з міста два великих автомобільних акумулятори. Блокувальники припускають, що може готуватися спроба прориву пікету, адже є інформація, що принаймні один з автобусів зараз - не на ходу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не треба їхати до Ктєва, Майдан сам приїхав до Луцька.
Відповісти
Останні новини
«Якщо я поїду до Києва, батько мене вб’є!», - луцький ВВшник
24 січень, 2014, 09:24