Заступника Клімчука «протягли» «владним коридором». ВІДЕО

Заступника Клімчука «протягли» «владним коридором». ВІДЕО
Конфлікт між декількома жінками та першим заступником голови Волинської ОДА Олександром Башкаленком стався у приміщенні Волинської облради.

Інцидент відбувся під час акції протесту під стінами облради з вимогою відставки голови Волинської ОДА Бориса Клімчука і голови Волиньради Володимира Войтовича у Луцьку у п’ятницю, 24 січня.

Перед кабінетом губернатора Волині зібралися люди, які очікували на заяву Бориса Клімчука про відставку. Під час цього до кабінету спробував зайти перший віце-губернатор Волині Олександр Башкаленко. Однак, його не пустили.

Натомість присутні почали вимагати від Башкаленка, щоб він також «написав заяву» і вийшов поспілкуватися з людьми, які стояли надворі. Розгарячкувавшись, декілька жінок старшого віку вхопили Олександра Башкаленка за куртку і почали «тягти» коридором, вимагаючи вийти до людей і поспілкуватися з народом. Під час цього присутні вигукували: «Ваша партія – в крові», «Башкаленка до громади».

Віце-губернатор просив жінок припинити шарпанину, що, врешті, вони і зробили.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він не українець
Відповісти
Вкрай обмежена людина. Сєно- солома, налєво-направо. В упралінні лісового господарства такі чергують біля дверей. Башкаленко - це приклад, що працюють розумні, а керують дурні.
Відповісти
Подивилася це відео вже після призначення Башкаленка головою ОДА. Шоу якесь дуже вегетаріанське. Ніхто не скандує: "Башкаленка у відставку!" А тільки так, до громади вийти кличуть.
Продовжую думати, що тіньові гравці опозиції просто домовилися з Башкаленком за лаштунками.
Відповісти
Останні новини
Заступника Клімчука «протягли» «владним коридором». ВІДЕО
24 січень, 2014, 17:38