У Володимирі-Волинському побешкетували біля офісу Партії регіонів

У Володимирі-Волинському побешкетували біля офісу Партії регіонів
У Володимирі-Волинському відбувся мітинг, учасники якого побували під стінами офісу Партії регіонів.

В місті вже другий день вирує громадський неспокій, - пише Слово Волині.

23 січня тутешні люди закидали яйцями і зірвали портрет Януковича, вивішений «бензиновим магнатом» Сергієм Ковальчуком на своєму офісі, а нині – порвали банер, табличку і скинули прапор з місцевого осередку Партії регіонів.

Громада міста, обурена звірячими вбивствами вже сімох активістів Євромайдану у Києві, зібралась на площі Героїв, біля портретів перших трьох жертв снайперів.

Відбувся молебень за душі усіх невинно убієнних за Україну, а також за те, щоб Господь подарував президенту Януковичу і правоохоронцям мудрість у прийнятті рішень. Разом з володимир-волинцями і священиками з Києвського патріархату та греко-католиками, українською мовою молився і римо-католик, настоятель місцевого храму Іоакима і Анни, отець Лєшек.

Після народного віче громада рушила до райдержадміністрації і райради, звідки змусила вийти головних регіоналів Володимирщини – голову райради Степана Слащука і голову райдержадміністрації Валентина Скубу. Люди кричали цим чиновникам «Ганьба!», вимагали вийти з партії Регіонів та «зняти з себе тавро опосередкованої причетності до вбивств». Під тиском громади Степан Слащук написав відповідну заяву, а його колега по партії – відмовився.

Депутати-євромайданівці також домоглись призначення позачергової сесії на 25 січня, на якій планують обговорити події в країні і виробити план дій на місцях.

Далі дорога мітингувальників пролягла до штабу партії Регіонів – тут кілька активістів видерлись по стіні на балкон партійного офісу і порвали на шматки банер, вивіску і скинули прапор регіоналів – натомість встановили державний, жовто-блакитний.



Наступною зупинкою демонстрації стала міська рада, з якої, на вимогу людей, вийшов міський голова Петро Саганюк, котрий перебуває на цій посаді вже третій термін поспіль.

Він вказав на прапор Євросоюзу, що від самого початку Євромайдану, вже два місяці, майорить над будівленю мерії і сказав: «Ось моя позиція. Вже є рішення суду про зняття цього прапора, але я його знімати не збираюсь, бо разом з народом».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ха-ха...мер з народом? Смішно! Злякався просто!!! Скільки він вже перепробував партій і був з народом...
Відповісти
Яка партія ригів, немає вже такої, була, але вся накрилася!
Відповісти
На другий день там не було прапора України- вкрали гади ригіонали
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському побешкетували біля офісу Партії регіонів
24 січень, 2014, 18:34