Екс-губернатор Волині прокоментував відставку Клімчука

Екс-губернатор Волині прокоментував відставку Клімчука
Влада у Києві і на місцях має розуміти, що народ треба слухати: люди прийшли, взяли за руку і змусили написати заяву про звільнення, – заявив колишній голова Волинської ОДА, коментуючи відставку Бориса Клімчука.

За словами екс-губернатора Волині, наразі Борис Клімчук фактично залишається головою Волинської ОДА.

Нагадаємо, Борис Клімчук написав заяву про відставку у п’ятницю, 24 січня.

«Поки не буде прийнято якогось іншого рішення у Києві. Він заяву написав, він її відправив. Все, що він міг зробити на сьогоднішній день, він зробив. Далі вже рішення «зверху». Або його відпускають, або його не відпускають, або приймають якісь інше рішення. Тобто ми будемо очікувати рішення», – додав Володимир Бондар.

Що буде у випадку, якщо президент Віктор Янукович не підпише заяву Бориса Клімчука, зі слів Бондаря, вирішуватимуть «за фактом».

«Якщо не підпишуть, то вже будемо думати, як далі виходити із ситуації. Але що ж, приходити і вимагати від нього знову заяву? Це якось смішно», – зауважив Володимир Бондар.

«Ми хочемо, щоб влада знала і в Києві, і тут на місцях, що під тиском людей можна вирішити будь-яке питання. Якщо люди кажуть, то їх треба слухати. Якщо будь-який їхній представник там доповідає наверх, що ми тут ситуацію контролюємо, що ми тут всі питання вирішуємо, то так не є. Люди прийшли, взяли за руку і змусили написати заяву. А якщо їм треба тут представники, які не впливають на ситуацію, ну що ж, нехай тримають», – пояснив мотиви сьогоднішньої акції протесту колишній очільник Волинської ОДА.

Окрім того, Володимир Бондар розповів, що у планах – створення на Волині Народної ради.

«Будемо думати, що далі робити. Щоб не закінчили на ейфорії, бо розуміємо, що боротьба продовжується», – підсумував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на вашу думку, при кому було краще: при Бондарю чи при Клімчуку?
Відповісти
А ви читати вмієте? Створення Народної Ради на Волині. Народної.
Відповісти
Головне щоб Бондар пам"ятав про те,що треба слухати людей коли раптом йому вдасться сісти у власне крісло :))))) не пригадую щоб будучи губернатором він надто прислухався що ж той народ каже
Відповісти
А колити ти, В.Н. виконаєш свою обіцянку спонсорувати у виданні книги. Третій рік уже минає...
Відповісти
Банду геть! Бондар твій час вже минув!!! чого ти сунишся? Мало тобі було? Після звільнення голови та його заступників одна гопота на Волині лишиться - Бондарі, гусі, і т.д.
Відповісти
Гнати Клімчука в спину!
Відповісти
Бондар-за ці дні явно постарів, але діло зробив!
Відповісти
Налькович,отмойся от своих криминальных тем.Или вы думаете что на этой волне погромов охеревшего гузёнка избежишь наказания ?Нет не получится.И ещё, вам всем до Климчука как от Земли до границы Космоса.
Відповісти
"Будемо думати, що далі робити. Щоб не закінчили на ейфорії" А сьогодні видно не думали що далі робити? І тільки вам, а більшості (бо бешкетувала сьогодні екзальтована МЕНШІСТЬ)
Відповісти
Чому Народну раду не можна створити відразу після відставки Войтовича?
Відповісти
Знову до влади рвешся...???!!! Ти вже там був і нічого хорошого для волинян не зробив... Мені цікаво хто взагалі визначив Бондара та Гузя лідерами Луцького майдану. хто їх уповноважив...??? якщо народ то цікаво коли і на якому віче...??? шкода людей їх просто використовують...!!! А до влади рвуться такі ж самі корупціонери тільки під іншими кольорами та гаслами, але як факт також банда... Банду геть...
Відповісти
Читайте уважно. Народна Рада. Народна і Олігархічна різні речі. А Гузь з Бондарем молодці, не допустили кровопролиття! Слава Україні!
Відповісти
Молодець Клімчук! Це він не допустив кровопролиття. Це він виглядав достойно у цій ситуації! А дехто як був неврівноваженим так і залишився попри всі намагання виглядати серйозно
Відповісти
Хто хто Гузь і Бондар не допустили до кровопролиття, та Гузь перший хто погрожував Клімчуку кровопролиттям, якщо той не напише заяви на звільнення...
Відповісти
Народн влада а на чолі Бондар Гузь та компанія, чи ти думаєш вони так за ідею сраки рвуть... Де Бондар був останніх декілька років, чому його політичної діяльності не було ніде видно? А тепер з'явився і хоче використати останній шанс вернутись у політику та у владу за рахунок людей, так як використав цей шанс в 2004 році під час помаранчевої революції...
Відповісти
Бондар, як тільки тебе десь поставлять керувати в області - через пару днів чекай що так само прийдемо і тебе заставимо написати заяву на звільнення. Побачимо що ти тоді заспіваш
Відповісти
ВОНИ ВСІ СЛИМАКИ!!!
ДОБЕРУТЬСЯ ДО ВЛАДИ ТЕ Ж САМЕ БУДУТЬ РОБИТИ...
НІЧОГО
Відповісти
Клімчуку Борі респект і уважуха !!! Керівник з великої букви !!! Саме Клімчук не допувастив кровопролиття !!! А Налькович вискочка, блазень, нездара !!! Бондар у свій час показав який він прохвесіонал !!!
Відповісти
це коментатор 123 став з ніг на вуха? :)))))))
Відповісти
а жаль что не было погрома...скучно...сцыкуны лучане
Відповісти
дурня,я нерозумію суті акції,бондар,гузь мітять крісла,з цього нічого доброго не буде..Краще вимагали б оптимізацію Верховної ради,та інших владних структур..
Відповісти
дурня,я нерозумію суті акції,бондар,гузь мітять крісла,з цього нічого доброго не буде..Краще вимагали б оптимізацію Верховної ради,та інших владних структур..
Відповісти
Нехай Бондар не розраховує, що повернеться на м'яке місце. Він вже показав своє обличча, дуже мало схоже воно на те, яке хочуть люди. Тому,- мешкайте зі своіми корєшами, накшталт Кулісника.
Відповісти