Активіст розповів про знущання «Беркуту»

Активіст розповів про знущання «Беркуту»
Катований беркутівцями активіст Михайло Гаврилюк звільнився завдяки афганцям та Автомайдану.

Про це він розповів у Штабі національного спротиву у п’ятницю, 24 січня, ‒ пише Українська правда.

За його словами, під час атаки він відступав останнім, оскільки намагався по дорозі підібрати пораненого, якого контузило гранатою. «Потім мене схопили, затягли до себе і почали бити. Вони повалили мене на землю, ставили ноги на голову і так фотографувалися. Це в них була така розвага», ‒ сказав Гаврилюк.

«Били всі по черзі. А потім хтось запропонував відрізати мені чуба. Вони тримали мою голову і по частинах відрізали чуба ножем», ‒ розповів активіст.

За словами Гаврилюка, поміж силовиків були також кілька людей, які через певний час почали закликати інших не бити його більше, однак більшість їх не слухала.

«Коли їм набридло мене бити, мене затягли в автозак і повезли до відділку. По дорозі я кілька разів вирубався, а з відділку мене забрала швидка. В лікарню за мною приїхали афганці. І з лікарні мені вдалося завдяки їм, а потім мене забрав машиною хлопець з Аавтомайдану», ‒ розповів чоловік.

Гаврилюк сказав, що зараз почувається ще не дуже добре, однак настрій має бойовий: «Вони створили коридор і вимагали, щоб я крізь нього пройшов, але я не виконав їхні накази. Я ж не дурний! Ще я козак. І я попереджаю хлопців по той бік барикад: козаки один одного в біді не кидають, вони помстяться за мене і ця помста буде страшна».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Героям!
Відповісти
Героям слава! Мое уважение Михаилу. дай Бог каждому выдержки за такое унижение, так как ни каждый чеовек выдержит такое унижение, да еще после этого снова пойдет на Майден и будит поддерживать Украинский народ, кто его знает как бы поступил каждый другой Украинец на его месте после таких унижений, Миша настоящий герой и патриот Украины!!!!!!!! Хотелось бы лично пожать ему руку. И что бы тама не говорили, и вообщ, хотела бы я посмотреть на тех людей которые всякое говорят про западных или нет, как бы они себя вели после таких унижений?! Сидя дома или мв стороне легко судить и говоримть, а мвы выйдите и переживите такое. да вы б навыерное незнамо что с собой после такого сделали. Л1кар, морально я с тобой)))
Відповісти
Просматривав много коминтариев по поводу Михаила, хотелось бы сказать, люди, с места легко говорить и коментировать, хотела бы я посмотреть на каждого из вас, если б с вами, люди добрые поступили б так же как с Михаилом. Вы б наверное, прости Господи , либо покончили б жизнь самоубийством, либо ушли б в подполье с такого позора, а он Михаил еще после этого пошел отстаивать Майдан.Такое только заслуживает на уважение у апплодисменты. Хотелось бы пожать лично такому человеку руку. Мишаня днржись)))))
Відповісти