Ультраси «Металіста» охоронятимуть Євромайдан

Ультраси «Металіста» охоронятимуть Євромайдан
Футбольні фанати харківського «Металіста» заявили про початок активної підтримки Євромайдану.

Відповідне повідомлення розміщено на сторінці фанатської спільноти в одній із соцмереж, - пише Українська правда з посиланням на Лігабізнесінформ.

«Отже, чесні, наш вихід! Харківська фанатська громадськість вирішила повним складом йти і захищати харківський Євромайдан від можливих провокацій «простітушек», - йдеться в тексті.

Заради цього вболівальники, зазвичай розділені на північну і південну частини на стадіоні, домовилися забути про внутрішні чвари та об'єднати зусилля.

«Із собою не треба брати ніяких підручних засобів активного або пасивного захисту. У нас мирна акція. Якщо прийдуть всі, то жоден «продажний гопник» навіть не подумає сіпатися на мітингувальників. Роки на футбольних секторах і навколофутбольних полях дали достатньо досвіду кожному з нас , щоб ми могли справлятися з будь-якими проблемами своїми руками», - закликають лідери фанатського руху «Металіста».

Також автори звернення закликали активістів одягатися тепліше, бо в місті очікується похолодання, і взяти участь в громадській акції всіх небайдужих людей.

«Крім того, ми закликаємо всю свідому молодь Харкова і людей старше підтримати харківський Євромайдан і показати всьому світу, що Харків не місто «продажних гопників» і «бидлоти», а місто з європейськими цінностями та традиціями. Незалежно від своїх політичних поглядів, належності до субкультур або музичних уподобань завтра всі повинні виступити єдиним цілим в прагненні до світлого майбутнього", - повідомляють фанати «Металіста».

Раніше повідомлялося, що ультрас київського «Динамо», дніпропетровського «Дніпра», полтавської «Ворскли», луганської «Зорі», донецького «Шахтаря», сімферопольської «Таврії» та одеського «Чорноморця» також закликали підтримати Євромайдан у своїх містах захистом протестувальників від «тітушек».




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ультраси «Металіста» охоронятимуть Євромайдан
25 січень, 2014, 10:06