Янукович каже, що готовий пожертувати Азаровим і віддати його пост Яценюку

Янукович каже, що готовий пожертувати Азаровим і віддати його пост Яценюку
Віктор Янукович заявив, що він готовий звільнити Миколу Азарова з посади прем'єр-міністра та віддати її Арсенію Яценюку.

Натомість Віталія Кличка він викликав на дебати, - повідомили у прес-службі Януковича з посиланням на міністра юстиції Олену Лукаш.

"Задля забезпечення широкого громадського діалогу президентом України викликано на публічні дебати Віталія Кличка, на які той надав свою згоду", - каже вона.

"Також Президентом України запропоновано посаду Прем’єр-міністра України Арсенію Петровичу Яценюку. У разі згоди останнього зайняти пост Прем’єр-міністра України Президентом України буде прийнято рішення про відставку Уряду", - повідомила вона.

"Посаду Віце-прем'єра з гуманітарних питань Президентом України запропоновано Віталію Кличку. Президент України переконаний, що спільна робота разом з опозицією допоможе державі об’єднатися і провести необхідні реформи для держави і суспільства", - додала вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слід було і чекати.Тільки ще потрібно Тягнибока призначити Головою СБУ,Фаріон міністром освіти і науки,Іллєнка міністром МВС і Майдан свою функцію виконав!Перемога Януковича в 2015 році-гарантована!
Відповісти
Тільки відставка Януковича.
Відповісти
КОНЄЦ !!!
Відповісти
Вимога № 1. Євроінтеграція...
Вимога № 2. Покарати винних за побиття людей...
Вимога № 3. Відміна законів, а не допрацювання. ВІДМІНА... а потім допрацювання до необхідного рівня, а далі на голосування...

Янек заговорює...
Відповісти
Правда про Події в
Україні ONLINE:

“Громадське Телебачення”
- у прямому ефірі зараз
http://www.youtube.com/user/HromadskeTV?feature=watch

“Еспресо T.V.” - Пряма
Траснляція
http://www.youtube.com/user/espresotv?feature=watch

“UkrStream.TV” - Інтернет-камери
з Майдану та вул. Грушевського вживу
http://ukrstream.tv/

ПОШИРЮЙТЕ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ
ДАЛІ !!!
Відповісти
То що, двохмісячна бойня може завершитись торгівлею посадами? Добре за крісло міністра платити людською кров’ю... А Кличко буде непоганим прем’єром-гуманітарієм, наведе в культурі і освіті порядок кулаками. Буде поєднувати директивні вказівки відбірним матом типу «всі, нахуй, на майдан!..». Цікаво, чи претендують на посади віце-премєрів його колишні опоненти по боксерській рукавичці: в Росії – Повєткін, а в Англії - асоціальний тип, який вже рік не може вийти з запою - Дарек Чесора? Збуваються пророчі слова одного відомого ефективного менеджера на предмет того, що кожна кухарка зможе керувати державою. А ще цікаво, яке міністерство створять для Тягнибока? Можна, скажімо, створити, як для колишнього доктора-невдахи, міністерство швидкої допомоги. Ждьом-с, - как говарівал Суворов.
Відповісти
Петре,якщо ці два "лідери" погодяться на запропоновані їм посади,(а сумніву в цьому немає),то Тягнибок залишається ЄДИНИМ ЛІДЕРОМ МАЙДАНУ І ОПОРУ,який ввійде в Історію.А щодо доктора-невдахи-ти з ним працював?Станочка купи і закатай губу.
Відповісти
все це ловушка і не дацй Бог люди розійдуться... нехай спочатку виконає все це, а тоді розходитися...
http://argumentua.com/novosti/politolog-aleksei-garan-o-predlozheniyakh-vlasti-oppozitsiya-ne-soglashaites-eto-lovushka
Відповісти
Невже продались???
Відповісти
"Петру". Мені нічого "закатувати губу". Держава з президентом Януковичем вже в прірві, але на лаві запасних серед "трійки" немає президента. А якщо ти з маленькою купкою екстремістів тягнеш в президенти Тягнибока і, разом з тим, вішаєш українцям на шию петлю, то насолоджуйся собі цим в ганчірочку десь тихо в кутку. А хто увійде в історію, покаже сама історія. В неї можна увійти, а можна вліпнути. Не сумніваюсь, що зараз в такому становищі ваш екстреміст - місцевий робінгуд.
Відповісти
тепер трійка може вийти на майдан і з гордістю заявити, що "зторгувались". Щоправда, він вже некерований тягнибоками і його прихильниками. Він був "майданом" до нового року, а сьогодні - натовп.
Відповісти
Останні новини
На що погодився Янукович
25 січень, 2014, 20:40
Янукович каже, що готовий пожертувати Азаровим і віддати його пост Яценюку
25 січень, 2014, 19:34