Гребенюк каже, що до участі в «російській» олімпіаді нікого не змушує

Гребенюк каже, що до участі в «російській» олімпіаді нікого не змушує
Начальник управління освіти Луцької міськради Олег Гребенюк стверджує, що у листі про олімпіаду, присвячену 200-літтю французько-російської війни 1812 року, немає жодного слова про те, що участь у ній – обов’язкова.

Коментар Гребенюка наводять Волинські новини.

Нагадаємо, начальник управління освіти розіслав директорам луцьких шкіл лист, у якому інформує про історичну олімпіаду на тему «1812 рік та Україна». Олімпіада присвячена 200-літтю російсько-французької війни, яка у листі луцького чиновника названа «Вітчизняною війною 1812 року».

Після цього голова політради партії «Наша Україна», колишній голова СБУ Валентин Наливайченко, коментуючи цю ситуацію в ефірі каналу TVi, назвав луцького чиновника кріпаком, який підіграє «руському миру».

«Це не є наказ, це не є розпорядження, а рекомендації у відповідності до листа Міністерства освіти, у відповідності до листа інституту удосконалення нашого і з повним переліком питань, які пропонується розглянути на цій олімпіаді. Перепинити інформування міністерських листів я не маю права і не можу», – заявив у коментарі Гребенюк.

Він також зазначив, що не має жодного права як посадовець відміняти, змінювати формат чи іншим чином впливати на перебіг олімпіади.

Водночас «ніяких розпоряджень, примусу чи наказів на обов’язкову участь не було, бо ми її не проводимо», – резюмував Олег Гребенюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Придбати картошку дешевше й тепло теж не мав права?
Відповісти
Які тільки заходи не пропонують і нав'язуть провести в школах! Але це не значить, що вони проводяться!
Відповісти
Останні новини
Гребенюк каже, що до участі в «російській» олімпіаді нікого не змушує
13 березень, 2012, 17:19