Яценюк пояснив, чи буде прем’єром

Яценюк пояснив, чи буде прем’єром
У відповідь на питання «Чи можете ви стати прем’єром уже у вівторок» Арсеній Яценюк заявив «Це виключено». Він додав: «Взагалі питання так не стоїть»

Про це Яценюк заявив журналісту Громадського ТВ.

Нагадаємо, одразу після переговорів опозиції з Януковичем у президента повідомили: Янукович запропонував Яценюк пост прем’єра, а Віталію Кличку - віце-прем’єра.

Чіткої відповіді, чи готовий Яценюк прийняти пропозиції Януковича стати прем’єром, той журналістам не дав. Багато хто потрактував слова «ми готові взяти відповідальність за долю країни» Як згоду на пропозицію президента.

Втім у спілкуванні з журналістами він пояснив: «нас просто запитали, чи ми готові. Ми сказали, що готові». Окрім того Яценюк пояснив: «Янукович нас провокує».

Опозиціонери заявили: спочатку треба, аби скасували «диктаторські закони» від 16 січня і випустили усіх ув’язнених активістів.

Питання про скасування законів повинні розглядати у вівторок, 28 лютого. До цього часу ніких змін у діяльності майдану не планується, кажуть журналісти Громадського ТВ

«Найближчі дії це вівторок», - сказав Яценюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто старався той і має.Осталось ще Тягнибоку стати міністром внутрішніх справ і повний ,,росклад"
Відповісти
Чи буде воно прем"єром, чи не буде-це вже несуттєво. Що б воно собі не надумало, про президенство йому можна забути.
Відповісти
Мирные граждане в мирной столице. Мирные каски. Мирные лица. Мирно ведут себя. Мирно бастуют. Мирно дерутся и протестуют. Мирно пинают мирные ноги Тех, кто попался под них на дороге. Все очень мирно, бело и пушисто. Мирные шествия мирных фашистов. Мирные факелы. Мирный Бандера. В Киеве мира — без счета и меры. Утром туманным и темною ночью Миролюбивый Майдан мироточит. Мирно пьет чай. Мирно требует сыра, Кофе, лимонов, уборки сортиров. Каждую пятницу с миром под вечер Повода ищут для мирного вече Мирные «дети» в черных террорках. Мирные цепи для мирной «разборки». Мирная ненависть к просто прохожим, Да и к водителям ненависть тоже. Все, кто за гранью майданного бунта — «Тушки», «титушки», «банда» и «хунта». МИР уж не тот! Мир теперь с кулачищем, Дышит он злобой и ложью он свищет. Мирный Майдан, он не сеет, не пашет — Мирно поет. Мирно бьет. Мирно пляшет. Мирно блокирует. Ты несогласен? Значит, «титушка;. Значит, опасен! …Мирный Майдан заелозил до дыр Слово когда-то хорошее — МИР .
Відповісти
Украина не с вами!С вами Цру и Пентагон .это они потирают руки -все идет по плану!
Відповісти
Зечарівська шіська.
Відповісти
Правда про Події в Україні ONLINE:

“Громадське Телебачення” - у прямому ефірі зараз
http://www.youtube.com/user/HromadskeTV?feature=watch

“Еспресо T.V.” - Пряма Траснляція
http://www.youtube.com/user/espresotv?feature=watch

“UkrStream.TV” - Інтернет-камери з Майдану та вул. Грушевського вживу
http://ukrstream.tv/

ПОШИРЮЙТЕ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ ДАЛІ !!!
Відповісти
а эвреи на что надеются неужели генетическая память спит.
http://politclub.livejournal.com/8351976.html
Відповісти
хоче бути презилентом! Премєру можуть показати якийсь там палець...
Відповісти
Який жах це люди 2 місяці боролись, за що щоб жидівські морди сіли в теплі крісла та співали про преславуту перемогу народу, вони свого добились , а далі що ?????? народ в черговий раз став зброєю для досягнення політичних амбіцій ось і все сумно,,,,
Відповісти
.......А ВИ ЩО ??--ХОЧИТЕ ЩОБ ПОСАДИТИ КОГОСЬ У КРІСЛО МІНІСТРА ЧИ ПРЕЗИДЕНТА ...--І ЛЯГАТИ СПАТИ ???--ТА НІ ,ПРО ТАКЕ ЗАБУДЬТЕ ,ТАК ПОРЯДКУ НЕ БУДЕ ....ЧЕКАЙТЕ ВИБОРІВ І ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЮ ШО ПІДПИСУЄТЕ !!=А ДО ТОГО ЩЕ ПОТІМ ПОСТІЙНО СЛІДКУЙТЕ ЗА ПОЛІТИЧНИМИ НОВИНАМИ ...ЩОБ ЗНАЛИ ЩО РОБИТЬСЯ У ДЕРЖАВІ ..,ЩОБ НЕ ДОПУСТИТИ ЩЕ РАЗ ОТ ТАКОЙ ДІТОВБИВЧОЇ ВІЙНИ БАБУШКИ !!!!//МИНУЛОГО РАЗУ ГОЛОСУВАЛИ НА ВИБОРАХ ЗА 60 ГРИВЕНЬ !!! ==МОЖЕ ЦЬОГО РАЗУ НА БІЛЬШУ ЦІНУ ПОГОДИТЕСЯ ????==ВИБЕРІТЬ СОБІ ДОРОЖЧОГО КАТА !!!
Відповісти
......ВАЙ !!! ТО І ВСЕ НА ЩО МОЗКУ ВИСТАЧАЄ ????...
Відповісти
Останні новини
Штурм Українського дому
26 січень, 2014, 01:06
Яценюк пояснив, чи буде прем’єром
25 січень, 2014, 23:02