Силовиків з Українського дому хотіли полонити, - Захарченко

Силовиків з Українського дому хотіли полонити, - Захарченко
У міністерстві внутрішніх справ переконують, що демонстранти, які взяли в облогу Український дім хотіли полонити силовиків, які там ховалися.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко прийняв рішення вивести групу резерву міліції, щоб не перешкоджати переговорного процесу і врегулювати ситуацію мирним шляхом, - повідомили у прес-службі міністерства.

"Під час перебування правоохоронців в Українському домі мітингувальники заблокували приміщення і намагалися провокувати міліціонерів на сутички, незважаючи на чисельну перевагу останніх. Працівники міліції не піддалися на провокації, не дали приводу до ескалації і проявили витримку", - повідомляє УЗГ МВС.

У МВС стверджують, що "метою мітингувальників було взяття в полон правоохоронців для подальшого обміну на активістів Майдану, яких зараз затримані і заарештовані".

Для того щоб продовжити переговорний процес і врегулювати ситуацію мирним шляхом, міністр Захарченко прийняв рішення вивести міліціонерів з "Українського дому", повідомляє УЗГ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як ця гнида може таку єресь ще видумувати?
Пора вчинити як Кравченко!
Відповісти
його вже по статті за наклеп можна садити,люди зробили коридор щоб вв вийшли,2-х вв які вийшли просто під вартою відвели до самих дверей управління,під вартою для того щоб їх ніхто по дорозі не побив,і не сказали що то майданівці.А чого він не скаже що не дозволяв вв вийти до 3-ї ночі?вони чекали дозволу,а він тягнув час провокуючи агресію померзлих людей...
Відповісти
Останні новини
Силовиків з Українського дому хотіли полонити, - Захарченко
26 січень, 2014, 08:40