На Волині під час телемарафону зібрали понад 50 тисяч гривень

На Волині під час телемарафону зібрали понад 50 тисяч гривень
На Волині відбувся благодійний телемарафон, під час якого станом на 21 січня зібрали понад 50 тисяч гривень.

Десятигодинний безперервний захід відбувся 17 січня в обласному драм­театрі з ініціативи облради, облдержадміністрації, Луцької міської ради, Волинської ради церков та обласної організації Товариства Червоного Хреста України, - пише Волинь-нова.

Відкриття дійства з участю голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, голови обласної ради Володимира Войтовича та головуючого ради церков митрополита Луцького і Волинського УПЦ КП Михаїла відбулося у студії ВОДТРК.

У телемарафоні «Бог багатий милосердям» брало участь 8 хрис­тиянських конфесій. Зокрема, протягом дня в театрі виступали церковні колективи Української православної церкви: Волинської, Володимир–Волинської єпархій УПЦ Київського патріархату та римсько- і греко-католицьких церков, хори та церковні колективи вірян–п’ятидесятників, баптистів та адвентистів сьомого дня.

Мета заходу — зібрати кошти для нужденних. Бажаючі зробити пожертвування мали можливість протягом дня підійти до благодійних скриньок, які були розміщені у залі театру. Також збір коштів у скриньки Червоного Хреста проводили волонтери, які щорічно беруть активну участь у телемарафоні. Цього року це учні 7 класу — волонтери спеціалізованої школи №1 міста Луцька. Марафон у прямому ефірі транслювався на каналі «Нова Волинь».

Підрахунок коштів, зібраних у скриньки, проходив 21 січня в обласній організації Товариства Червоного Хреста України в присутності представників релігійних конфесій. По його закінченні голова цієї організації Валентина Пришко повідомила, що на благодійний рахунок надійшло 43 593, 90 грн., в червонохресні скарбнички зібрано 7 898 грн. Усього на 21 січня благодійний телемарафон зібрав 51 437, 90 грн.

Для усіх охочих допомогти нужденним повідомляємо, що збір коштів триватиме до 1 березня.

Реквізити розрахункового рахунку Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України для збору коштів під час проведення телемарафону «Бог багатий милосердям»:

Назва організації: ВОО Товариства Червоного Хреста України, р/р: 26049000000035, МФО банку: 300023, ПАТ «Укрсоцбанк», код ЄДРПОУ: 02940115.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині під час телемарафону зібрали понад 50 тисяч гривень
26 січень, 2014, 09:17