Як на Волині чистять дороги. ФОТО

Як на Волині чистять дороги. ФОТО
З 19 січня після рясних снігопадів дорожники цілодобово чистили шляхи Волині.

Роботи з очищення від снігу та обробку протиожеледними матеріалами цілодобово (протягом доби) виконували працівники чотирьох філій дорожньо-експлуатаційних дільниць та 11 філій-автодорів ДП "Волинський облавтодор", - повідомили у прес-службі служби автомобільних доріг України у Волинській області.

З 19 по 22 січня періодично протягом доби на дорогах загального користування працювало від 49 до 120 одиниць снігоочисної техніки.

З 21 січня для ліквідації локальних переметів на дорогах загального користування місцевого значення залучили фронтальні навантажувачі та один снігоочищувач.

20 та 21 січня в окремих районах спостерігались опади у вигляді дощу при температурі повітря -7. Це спровокувало утворення ожеледиці на покритті, на упередження якого дорожники проводили обробку протиожеледними матеріалами.

ДТП через незадовільний стан дорожнього покриття не зафіксували, - кажуть в прес-службі.

Станом на 22-23 січня інтенсивність опадів знизилась. На ранок 24 січня опадів не зафіксували. Температура повітря знизилась до 18 градусів морозу.

"Роботи із забезпечення проїзду та обробці протиожеледними матеріалами продовжуються. Проїзд дорогами загального користування забезпечений", - кажуть в службі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
де це стільки снігу нававлило?
Відповісти
щось я не знаю де на волині стільки снігу і такі дороги
Відповісти
Подивував якийсь львівський чиновник:все почищено, лишилася тільки дорога "Львів - Луцьк" до Радехова...По-моєму, якраз там дороги і не залишилося. Хай би хоч сніг був, чи що.
Відповісти