Нардеп розповів, хто формуватиме загони самооборони Народної ради Волині

Нардеп розповів, хто формуватиме загони самооборони Народної ради Волині
Одним із перших заступників голови виконкому Волинської обласної Народної ради, який відповідатиме за формування загонів самооборони, призначили екс-начальника волинської міліції Віктора Швидкого.

Про це заявив проголошений головою виконкому Народної ради Волині нардеп Євген Мельник під час Народного Віче у неділю, 26 січня.

Як зазначив Євген Мельник, виконком Народної Ради переймає на себе владу в області, яка наразі є в облдержадміністрації.
«І ми будемо поступово переймати на себе владу в області», – додав він.

Окрім того, Мельник розповів і про деякі призначення у виконкомі. Так, Віктора Швидкого призначили першим заступником голови виконкому.

«На цьому етапі боротьби створення загонів самооборони є одним із найважливіших завдань. Щоб дати достойну відсіч оцим яничарам. Це завдання – надзвичайно серйозне», – зауважив Євген Мельник.

За словами Мельника, ще одним першим заступником голови виконкому стане голова виконавчого комітету обласної організації УДАРу Ігор Алексеєв.

Депутата Волиньради Миколу Собуцького зробили відповідальним за аграрний напрям.

Утім, деякі проблеми виникли із призначеннями, зокрема, депутатів Луцькохї міськради Богдана Шибу заступником голови виконкому і Андрія Козюру відповідальним за гуманітарний напрям. Присутні на Майдані зустріли такі ініціативи словом «Ні!».

«Ми врахуємо ваші побажання. Дайте нам трішки часу», – зазначив у відповідь Євген Мельник.

А активіст луцького Євромайдану Володимир Пащенко додав, що джерело влади в Україні – народ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а Банада,а Бондар,а Гузь,а Григоренко,а кіпріот Пащенко,що далі будуть баклуші бити,бо безробітні,без посад Мельник залишив.
Відповісти
Правда про Події в Україні ONLINE:

“Громадське Телебачення” - у прямому ефірі зараз
http://www.youtube.com/user/HromadskeTV?feature=watch

“Еспресо T.V.” - Пряма Траснляція
http://www.youtube.com/user/espresotv?feature=watch

“UkrStream.TV” - Інтернет-камери з Майдану та вул. Грушевського вживу
http://ukrstream.tv/

ПОШИРЮЙТЕ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ ДАЛІ !!!
Відповісти
Майдан одноголосно висловився проти Шиби, кричав "ганьба". у своїх розмовах лучани говорили, що Шиба нічого не зробив для міста будучи мером, а лише накрав грошей, які вивіз у Польщу.
Відповісти
Ви обкурені?? Які гроші Шиба вивіз до Польщі? - Давайте факти, а не мелете як з перепою! Ви - брехуняка і наклепник!!
Відповісти
Чому вилучили коментар відносно Шиби, де майдан одноголосно кричав "ганьба"про призначення його заступником виконкому народної ради? Якщо будемо ігнорувати волю майдану, то ми перемоги ніколи не отримаємо.
Відповісти
Чому ж свою "народну" раду вони створили, не рахуючись з думкою самого народу? Ми цих самовисуванців не підтримуємо(про що прекрасно дали зрозуміти на театральному майдані) і вимагаємо провести загальні вибори з можливістю участі усіх бажаючих!
Відповісти
Ти бажаеш?
Відповісти
Рекомендую пані Мирославу Філіпович, колишню голову луцької міської організації УРП.
Відповісти
Пащенко додав "народ" - да він народ в одном місце мав, йому до кормушки дай добраться.
Відповісти
Цікаво, а хось взагалі розуміє, до чого все це приведе. Ці клоуни будуть пенсії та зарплати виплачувати. Ага!!! Особливо бюджетникам!!! Клоуни вони і у Африці клоуни!! Які з них керівники!!! Шиба - вбивця. Козюра - аферист Буратіно))))) Мельник для початку б навчився зуби лікувати, а вже потім ліз у владу.
До речі, а вони ж підписували зобовязання в ОДА перед Клімчуком, що ніяких рад створювати не будуть!!!!! Той Гузь взагалі з головою не дружить!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ти або провокатор або дурний регіонал.
Відповісти
Ну, звісно, провокатор, або дурний регіонал. Ви ж по іншому сприймати критику не вмієте. Всі хто каже щось розумне і проти опозиції - одразу ворог. Мізки увімкніть, досить вже волати на майданах. Ця Народна Рада має право, згідно законодавства, ухвалювати бюджет області? Має право розпоряджатися коштами на рахунках Держказначейства? От припустиом приходять завтра до Москвич представники БК "Лучеськ-Університет" і попросять грошей на поїздку команди на черговий тур змагань Вищої ліги з баскетболу, що відбудеться, приміром, у Дніпропетровську. Ви ж тепер влада на Волині, виконавчий орган Народної ради, що перейняв функції облдержадміністрації. І що скаже у відповідь пані Москвич? А в мене грошей не має, я вмію лише "Епіцентр" бойкотувати, а допомагати вам в мене змоги не має. Ось так все і завершиться.
Відповісти
у пятницю волинська опозиція спільно з активістами майдану підписали звернення до краян, де обіцяють виконати низку умов, якщо голова ОДА напише заяву про відставку. Подаємо повний текст звернення:

«Звернення до волинян

Ми, депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, народний депутат України Євген Мельник, керівник ГО «Третя Республіка» Володимир Бондар, які представляють громадян, що підтримують опозиційні сили Волинської області, для врегулювання складної політичної ситуації у Волинській області, зобов’язалися:

1. Закликати громаду не вчиняти протиправних дій, а учасників протестів – дотримуватись чинного законодавства.

2. Вважаємо потрібним та пропонуємо усім учасникам політичного процесу на Волині дотримуватися, в рамках наданих повноважень, дій виключно через переговорний процес.

3. Утриматись від створення будь-яких органів, які суперечать чинному законодавству.

Підписали: Ігор Гузь, Євген Мельник, Володимир Бондар. 24.01.2014 р».

а в суботу - уже Народна Рада на чолі з Мельником. і як це називається? кого за ідіотів маєте? як вам після такого - депутати народні, обласні і міські - вірити можна? тільки про себе думаєте, як кусок землі волинської чи щось інше вартуюче свиснути
ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Отак провокатор шиба заслужив любов лучан!
Відповісти
Вони вже були в кріслах - і що? Швидкий маючи нефігову пенсію і розвівши корупцію в МВС знову хоче грошів. Його вислів "Субвеція прийшла - хай заходить". Думайте!
Відповісти
Вони вже були в кріслах - і що? Швидкий маючи нефігову пенсію і розвівши корупцію в МВС знову хоче грошів. Його вислів "Субвеція прийшла - хай заходить". Думайте!
Відповісти
мельник РОЗКАЖИ ВСІМ ЯК ТИ В КОНВЕРТАХ ПЛАТИШ ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ І ДУРИШ ВСІХ.СКОРО ПІДИШ ЗА ГРАТИ БОВДУР.
Відповісти
Хлопці, погралися у владу і досить. Збирайте шинелі і мотайте додому кашу їсти. Безлади закінчилися.
Відповісти
Останні новини
Нардеп розповів, хто формуватиме загони самооборони Народної ради Волині
26 січень, 2014, 13:53