Романюк хоче, щоб конфлікт у музичній школі вирішили полюбовно

Романюк хоче, щоб конфлікт у музичній школі вирішили полюбовно
Луцький мер Микола Романюк сподівається, що конфлікт у музичній школі №1 вирішать полюбовно, якщо ж ні – доведеться шукати нового керівника освітньому закладу.

Як розповів ВолиньPost міський голова, йому дуже прикро, що директорка луцької музичної школи №1 Валентина Грисюк не може порозумітись із першим заступником мера Святославом Кравчуком.

«Мені дуже шкода, що досвідчений керівник і людина, яка багато зробила для музичної школи, не може навести лад в колективі. Мені дуже шкода. Але я не хочу бути ні на чиїй стороні, бо це буде неправильно», – сказав він.

«Треба буде «ставити крапку над і», напевно, скликати збори трудового колективу, щоб винести це на якесь голосування. Хоча в принципі керівник береться по контракту», – висловився міський голова.

«Якщо воно так і далі продовжуватиметься, треба буде оголосити конкурс на нового керівника. Але це вже крайній варіант. Мені би хотілось, щоб вони полюбовно вирішили це питання», – додав Романюк.

Нагадаємо, у Колонці автора на ВолиньPost 3 березня директор Луцької музичної школи № 1 ім. Фридерика Шопена Валентина Грисюк опублікувала Відкритий лист міському голові Миколі Романюку.

У тексті відкитого листа, зокрема, йдеться про те, що перший заступник міського голови Святослав Кравчук спільно з начальницею управління культури Луцької міської ради Тетяною Гнатів усіляко цькують директорку музшколи з метою звільнення із займаної посади.

Втім сам Святослав Кравчук звинувачення Валентини Грисюк назвав безпідставними та надуманими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конфлікт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да,потянув мазу за Кравчуком.
Відповісти
Каже що не хоче займати нічию сторону,і одразу ж -якщо не так як хоче кравчук-то звільню. Вєчне брехло Романюк!коли вже йому депутати нарешті недовіру влаштують!
Відповісти
Останні новини
Романюк хоче, щоб конфлікт у музичній школі вирішили полюбовно
14 березень, 2012, 09:43