Лучанин заробляє дві тисячі євро, вигулюючи собак

Лучанин заробляє дві тисячі євро, вигулюючи собак
Лучанин Володимир Ловцов поїхав у Данію і вигулює там собак за гроші.

За словами чоловіка, його сім’я давно їздить на заробітки у Польщу та Росію, – пише Газета.ua.

«Я після університету пробував шукати роботу у Луцьку, але все марно. Заробляв від 1 до 2,5 тисяч гривень. Батьки живуть у Горохові на Волині. У Луцьку трохи жив у студентському гуртожитку, потім почав винаймати квартиру. Ледь вистачало на оплату оренди і їжу. Іноді навіть дівчину не було за що в кіно зводити», – розповів Володимир Ловцов.

Роботу знайшов через друзів.

«Моя одногрупниця поїхала у Данію працювати нянею. Ще один товариш вже третій рік працює там ветеринаром. Просив підшукати роботу для мене. Запропонували поїхати вигулювати собак. Ні хвилини не задумувався над тим, що це принизливо. Будь-яка робота, яка приносить кому користь, а комусь гроші, не є соромом. Я не все життя буду собак вигулювати. Але планую хоча б за два роки зібрати гроші на квартиру і повернутися в Україну», – вів далі хлопець.

Володимир працює на фірму, яка пропонує послуги з вигулу собак. «У Копенгагені і містах навколо столиці Данії ця послуга дійсно популярна», – додав він.

Однак, у столиці Данії не можна вигулювати собак у парках. Для цього є спеціально відведені території.

«Виходячи на прогулянку, треба брати з собою спеціальне приладдя - лопатки та пакети - для прибирання випорожнень тварин. У разі недотримання цього правила за кордоном власників собак штрафують. Необхідні інструменти господарі купують у зоомагазинах», – пояснив Володимир Ловцов.

За місяць має близько 15 тисяч датських крон.

«Це десь зо 2 тисяч євро, більше 20 тисяч гривень. Таку зарплату у Луцьку отримував за рік. Планую повернутися в Україну і в Києві створити свою фірму, яка буде вигулювати домашніх улюбленців за гроші. Для цього не треба орендувати офіс. Достатньо взяти на роботу 2-3 працівників для початку», – зазначив хлопець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чувак не дибіл майданутий а для сімйі гроші заробляэ!
Відповісти