На Волині автомобілі «газовиків» обладнали GPS

На Волині автомобілі «газовиків» обладнали GPS
ПАТ «Волиньгаз» обладнало GPS-модулями автомобілі аварійної служби газу «104» та всі інші транспортні засоби.

Це дало змогу газовим службам підвищити рівень обслуговування споживачів за рахунок оперативності і чіткості в роботі, - повідомили у прес-службі ПАТ.

Багатофункціональні прилади з GPS-приймачем відслідковують місцерозташування автомобіля і фіксують його на дистанційній карті. У разі втрати зв’язку зберігається до 8 тисяч записів, які надійдуть до диспетчера відразу після відновлення зв’язку. Сучасні технології дозволили підприємству насамперед підняти рівень якості обслуговування споживачів.

«Ми можемо проводити онлайн-контроль маршруту кожної машини. Маємо змогу звірити кілометраж, який показала програма з тим, що написав водій в путівковому листі: за день, тиждень, місяць. Так, поняття «штрафний пробіг» відійшло в історію – у нас його практично немає», - розповідає про нові можливості перший заступник голови правління - головний інженер ПАТ «Волиньгаз» Сергій Галянт.

«Ще одна важлива перевага GPS-системи – реальна можливість підвищити енергоефективність. У 2013 році в ПАТ «Волиньгаз» на третину зменшились витрати пального», - кажуть в прес-службі товариства.

У товаристві пояснюють, що система контролю і мониторингу транспорту дозволяє не тільки спостерігати за переміщенням машини в режимі реального часу, а й складати найбільш доцільні графіки і маршрути руху.

У цьому році ПАТ «Волиньгаз» планує удосконалити програму задля контролю за своєчасним і якісним виконанням планових робіт з обслуговування газотранспортної мережі.

Всього в експлуатації підприємства є 259 одиниць автомобілів та спецтехніки. ПАТ «Волиньгаз» у минулому році поповнило автотранспортний парк 12-ма автотранспортними засобами.

Зокрема, в АДС підприємства придбано 4 нові спецавтомобілі марки VW Transporter Т5 та 3 сучасні мініекскаватори.

Для вчасного зняття і проведення робіт по повірці газових лічильників в управління метрології закуплено 5 автомобілів VW Саddy. На 20 автомобілях проведено заміну морально-застарілого газобалонного обладнання на сучасне ефективніше та економніше, італійського виробництва.

Довідка

Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз» забезпечує природним газом 235 тисяч сімей волинян. У 2013-му році загальний обсяг постачання природного газу становив 409,4 мільйона метрів кубічних. Станом на 1 січня 2014 року у Волинській області експлуатується 7644,7 км розподільних газопроводів.

ПАТ «Волиньгаз» - у трійці найбільших платників податків області. У минулому році підприємство сплатило 66,5 мільйонів гривень податків і внесків до бюджетів всіх рівнів. Серед найбільших наших клієнтів ПАТ «Волиньгаз» - підприємства харчової промисловості. Зокрема, Гнідавський цукровий завод, Європацукор, Теремно-Хліб, Володимир-Волинська птахофабрика, Волиньхолдінг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: газ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині автомобілі «газовиків» обладнали GPS
27 січень, 2014, 11:36