Волинські нардепи не прийшли обговорити «скандальні закони»

Волинські нардепи не прийшли обговорити «скандальні закони»
Жодний із тринадцяти запрошених волинських нардепів не прийшли на зустріч із громадськістю для обговорення, ухвалених 16 січня Верховною Радою України «скандальних законів».

Захід відбувся у приміщенні інформаційно-аналітичного центру «ВолиньМедіа» у понеділок, 27 січня, транслював його сайт центру.

Громадські активісти Волині звернулися до народних депутатів із закликом прийти на зустріч з метою пошуку шляхів вирішення громадянського конфлікту, що склався у країні та області зокрема.

На зустріч прийшов з десяток громадських діячів і жодного нардепа з Волині.

Так, запрошували позафракційних Степана Івахіва, Ігоря Єремеєва, Сергія Мартиняка, Ігоря Палицю, свободівців Євгена Мельника, Анатолія Вітіва, ударівця Юрія Савчука, комуністів Василя Давидюка та Адама Мартинюка, регіоналів Григорія Смітюха, Катерину Ващук, нардепів від ВО «Батьківщина» Миколу Мартиненка та Ярослава Федорчука.

«Частина зали наразі є пустою», – констатував під час заходу голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход.

Утім, його колега, виконавчий директор ЦПАВКу Михайло Шелеп зауважив, що відсутність нардепів не означає, що вони не мають обговорювати питання, які цікавлять громадськість.

Так, активісти хотіли б, аби народні депутати з Волині таки висловили свою позицію щодо скасування законів, прийнятих 16 січня.

«На жаль, нам не вдалося провести діалог із нардепами, ми будемо намагатися наші вимоги до них донести», – підсумував Михайло Наход.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це люди, які постійно зайняті багатьма справами, думаю потрібно було це вирішити через скайп, чи конференцію по телефону. Це моя така думка.
Відповісти
До речі, Мартиняк і Івахів збирались йти, але через збір депутатів у Києві, змушені були відмовити. Цього Михайло Наход не казав?
Відповісти
а для чого про це комусь казати? тим більше, що збір депутатів запланований ще з пятниці. а тут діти зібрались і дядя до них не прийшов
Відповісти
все було сказано, Оксано http://volynmedia.com/articles/2770/
http://www.youtube.com/watch?v=7wRtaekIhN4
Відповісти
Останні новини
Волинські нардепи не прийшли обговорити «скандальні закони»
27 січень, 2014, 12:47