Волинський Автомайдан побував у Ківерцях. ФОТО. ВІДЕО

Волинський Автомайдан побував у Ківерцях. ФОТО. ВІДЕО
Близько 30 автомобілів з луцькими автомайданіцями побували у Ківерцях, щоб підтримати пікетування райради.

Автопробіг відбувся у понеділок, 27 січня.

Активісти з Луцька долучилися до мітингу під приміщення Ківерцівської районної ради.

До присутніх на акції звернувся депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.

Він розповів про те, що після двох годин переговорів євромайданівцям вдалося добитися від голови Ківерцівської райради Михайла Марчука заяви про відставку.
Заява Марчука
Заява Марчука


Також до присутніх вийшов голова Ківерцівської райдержадміністрації Зиновій Колісник, що перед цим відмовився звільнятися з посади.

Він закликав мітингувальників до мирного протесту.

«Я закликаю людей та наші правоохоронні органи не чинити дій для шкоди здоров’ю людей. Я хочу, щоб ми жили в демократичній державі. Тому я закликаю вас проводити всі ці протести мирно», - мовив він.



Також голова Ківерцівської РДА розповів, що не хоче сам писати заяву про відставку, а передає рішення про своє перебування на посаді у руки депутатів райради.

«Хай це рішають депутати на сесій, чи довіряти, чи висловлювати недовіру», - пояснив він.

Переконуючи Колісника піти у відставку, автомайданівець Володимир Пащенко навів приклад губернатора Волині Бориса Клімчука, який нещодавно написав заяву про відставку.

«Як зробив Клімчук? Мужньо, нормально написав заяву. Як мужик, як волинянин. Будьте мужнім. Ця заява, якби ви їх сьогодні винесли, це було б дуже мужньо з вашого боку», - зазначив Пащенко.

За словами Анатолія Грицюка, якщо Колісник не піде на поступки, йому планують висловити недовіру на позачерговій сесії райради у вівторок, 28 січня.

Всю дорогу колону супроводжували даішники
Всю дорогу колону супроводжували даішники

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще б циган порозганяли
Відповісти
А що, є різниця між Колісником і Грицюком?
Відповісти
цитуючи Ескобара
http://www.youtube.com/watch?v=Z76ZMOi-M0I
Відповісти
Шановна, різниця є і чимала, і не тільки у віці, а й в людяності а саме головне в щирості, чого в природі не існує в усіх бютівців разом взятих.
Відповісти
Да тут пішаки сидять. А палкан (мордатий ) нашо він тут.
Відповісти
Пащ ну жжеш!! Респект! Small Колічника рознервував!!!
Відповісти
Була невільною учасницею того збіговиська, що то за "чудо в оранжевій екіпіровці"? А решта? Зіновій - молодець,тримався гідно,шкода, що голова р/р так швидко здався. Зібрались "справжні" мітингарі району: Семенюк, Третяк і тому подібний шабаш. Збіговисько найбільших крадіїв! Люди! Схаменіться, ці двоє найбільше продали і розікрали в місті, куди їм знову до влади!
Відповісти
Ира,а вы думаете в Луцке не такие же воры сейчас в руководстве этого евроцирка?Все бывшие померанчевые сейчас опять повылазили из своих нор.Поверьте они же и эту революцию как и померанчевую с треском развалят:-)
Відповісти
А що ж грицюк не йшов у Європу коли був головою облради в компанії з бондарем. Не було чого, бо можна й тут накрасти. А тепер вони з народом. Чи вже знов над народом. Люди думайте !!!!
Відповісти
Я з іншого району, що неподалік від вас, та читаючи коментар Ірини, хочу сказати про теж - ці майданівці люди які нічонго незробили доброго, і прикладу для громади подати неможуть де скандал і бруд там і наші лідери, як люди ним ще вірять, жах. Тримайтесь Ірино, шкода що люди емоціями сприймають обставини а не розумом
Відповісти
голова ради - СЛАБАК!!! Він мав виборну посаду! Коліснику - респект! Поставив на місце крикунів і "примазаних" до майдаду... Час розставить на свої місця все і всіх... Грицюк себе вже показав... "крепкий політик"...............
Відповісти
Коліснику Респект и уважуха!!!!
Відповісти
ужес(((недомайдан
Відповісти
Шкода,що не приїхали в п'ятницю,коли багато ківерчан зібралось і був і мер і інші посадовці,разом би змусили написати Колісника заяву ) Слава автомайдану!
Відповісти
Зиновій Богданович для Ківерцівської РДА і для населення району - знахідка і дай Боже йому залишитись,а Грицюк щось не залишив після себе напрацювань.а для себе так.Шкода Марчука -справедливий прстий
Відповісти
Підтримую повністю, хоч молодий, але дуже вміло всьому дає лад, скільки всього зробив за короткий термін, а скільки власних коштів вклав і не в одну загальнолюдську справу, молодець, ганьба тим що не дивляться на справи, а під загальний шумок в країні лобіюють свої інтереси, навіть всупереч народу
Відповісти
А Грицюк звідки виліз?революціонер долбаний
Відповісти
Повністю підтримую Іру. Майданівцям тільки б всіх відправити у відставку, чому ніхто не задумується хто прийде замість теперішніх мерів і губернаторів. І чому ніхто не рахується з думкою невдоволених мітингами, авто-євромайданів!!!! Деяким людям не подобався Ющенко, але ж прихильники регіонів, компартії не влаштовували балаган в Україні!!!! І чому це всім так терміново стало потрібно ввійти в Європу?-напевно хочуть цих рожево-голубих бачити поруч з нормальними людьми, а рівень безробіття ( в нас 7%, в Європі 11-15%, а то і більше!). Люди, зніміть рожеві окуляри
Відповісти
Найбільші крадії на Волині Колісник з своїми синами, загарбав всі ліси і мисливські угіддя і назначив себе царем Волинським ! Гнати цих під...сів, а ще краще за грати !
Відповісти
мисливець, вам, що чиясь корона муляє???! Обзивати і хаяти всі мастаки, якщо по правді жити хочеш, за себе відповідай, загальними фразами кидатись не гарно чоловікам. Я як ходив на охоту з друзями де хочу там і хожу, а колісники знаю поважаю.
Відповісти
Колсник молодший з таких пацанів, пацан сказав - пацан зробив,
Відповісти
Колісник багато робить для району, підтримує воїнів-афганців, допомагає в будівництві церкви в Ківерцях.
Відповісти
шо ви вчепились до Колісника молодий, розумний, перспективний, вихований якого ще треба Г Р И Ц Ю К А чи Г У З Я гарлапана вже ж були керували, мало нагріб знов сюди ж
Відповісти
Да, до Колісника звертався особисто, він мене вислухав обіцяв допомогти і не лише обіцянками як дехто.... а дійсно допоміг.Дякую. І критикуєте ви його дехто зря, така людина цього не заслуговує!
Відповісти
Нашим людям дай лиш поговорити, язики почесати.На себе насамперед треба звернути увагу. Щоб ображати людину потрібні факти, а не десь почув..., хтось колись сказав!!!!Люди у вас якісь злі, могли б вони Богдановича роздерли.Ми за тебе Зіновій Богданович!!!
Відповісти
Згідна на 100%,навіщо ображати людину, яка працює!!!Прийдуть інші побачим,що нароблять!!!Зіновію Богдановичу сили і терпіння.Ми з вами
Відповісти
З ініціативи Колісника в районі має будуватися 2 школи та 2 дитсадки в Ківерцях
Відповісти
Марчука шкода, додушили людину, просто нізащо вчепились, ну хіба що за його крісло, а ви на нього заслуговуєте, кар'єристи....
Відповісти
Гнати Зеника в шию з адміністрації. Не вірте в обіцянки цього вовченяти в овечій шкурі. Бо через декілька років він стане вовчарою і вже до нього не достукатись. Який тато такий і син.
Відповісти
я от одного не розумію, в кожному районі люди підтримують євромайдан, але коли приїзжає автомайдан - місцевих не має.
це говорить про те, що людей не влаштовує київська влада, але цілком влаштовує місцева.
Відповісти
Мудрі слова, але не усі їх чують і адекватно реагують на події. Неможна всіх під шаблон, можливо я не правий, але це моя думка і думка багатьох моїх друзів!!!
Відповісти
Останні новини
Волинський Автомайдан побував у Ківерцях. ФОТО. ВІДЕО
27 січень, 2014, 16:56